Kommende arrangementer


Åbent hus

Kødkvægets dag

10.05 2014

Åben Stald 10 maj kl 10-16.
Kammerherre Hereford består i dag af ca.45 moderdyr, 4 avlstyre og opdræt. Alle er stambogsført og besætningen er i aktiv avlsbesætning. Gården drives med ca. 60 ha i græs og korn. Der er løsdrift stald med adgang til mark hele året. Hereford er racen, hvor koen kan være alene hjemme, kendt for lette kælvninger. Vi har i dag 15 kalve og forhåbentlig de fleste kalve den 10.maj.

Kammerherre Hereford
Anni og Anders Søndergaard
www.kammerherre.dk
Kammerherrevej 10, Tostrup (syd for tv2 masten)
9240 Nibe
Åbent hus

Hjallerup Maskinforretning

16.05 2014 - 18.05 2014

Hjallerup Maskinforretning holder Åbent hus

Torsdag den 15. maj 9.00-20.00, Fredag, 16. maj 9.00-22.00, Lørdag, 17. maj 9.00-17.00 og Søndag, 18. maj 9.00-17.00

Vi fejrer Åbent Hus i 4 dage med masser af super gode tilbud. I år starter vi allerede torsdag, hvor der bl.a. er Focus på maskiner, men også tilbud fra både butik og lager.

Fredag er der traditionen tro, gratis pølser til alle,  og søndag udtrækker vi præmier i den store åbent hus konkurrence, hvor hovedpræmien er en havetraktor.

For alle 4 dage gælder det, at der er massere af gode tilbud, konkurrencer og mange oplevelser for hele familien. Så kik forbi. Åbent hus avisen udkommer i det meste af Nordjylland. Kan også ses på hjemmesiden www.hjallerupmaskinforretning.dk allerede en uge før arrangementet.

Messe

Hele Danmarks Hus & Havemesse 2014

24.05 2014 - 25.05 2014

Lørdag og søndag kl. 10-17.
En oplevelse i særklasse!
Alt til huset - ude og inde!
Alt til have og park - haveanlægskonkurrence i slotsparken, stort plantemarked og masser af udstillere
Alt til 'komfortzonen' - de ekstra opholdsrum udenfor m. terasse, lysthus eller orangeri og udemøbler, belysning, udekøkken, udespa, mv.
Mange børneaktiviteter

Med ?Hele Danmarks Hus- og Havemesse? udvider Gram Slot den store havemesse til også at omfatte alt, hvad der handler om bolig og indretning. Hermed griber vi den stærke trend, hvor hus og have smelter sammen; hvor boligen skal passe sammen med omgivelserne i form af have, terrasse, indkørsel mv.
Andet

Nibe dyrskue

05.06 2014

Dyrskuet i Nibe er en festdag, traditionen tro på Grundlovsdag, hvor land og by mødes. Dyrskuet afholdes på den gamle sportsplads med flot udsigt ud til fjorden med stor landbrugs- og dyreudstilling, heste, kvæg, kaniner.
Der er gratis adgang til skuet, tivoli på pladsen og håndværkerforeningen står for salg af grillstegt gris og fadøl til frokost.
Dette års program er ikke endeligt fastlagt, der forventes en række aktiviteter hele dagen i ringen, med opvisning af heste, underholdning, mønstring og præsentationer og uddeling af ærespræmier til de bedste dyr.
Herudover landbrugsudstilling med traktorer, store som små, også til havebrug fra en række maskinforretninger.Andet

Havefestival 2014

28.06 2014 - 29.06 2014

Som medlem af Haveselskabet kan du deltage i Haveselskabets Havefestival ved at holde din have åben for interesserede besøgende. Havefestivalen foregår i weekenden lørdag 28. og søndag 29. juni 2014 - men du behøver blot at holde åbent én af dagene, så du også selv kan nå ud og besøge nogle haver den anden dag.
Start med at logge dig på hjemmesiden. Log in knappen finder du øverst i højre hjørne. Har du ikke allerede et login, kan du oprette et. Du skal bruge dit medlemsnummer for at oprette et log in.
Herefter kan du gå ind på www.haveselskabet.dk/node/add/haven-garden for at oprette din have og oprette din have. Læg gerne op til fem fotos på af din have på. Det er vigtigt for, at haven skal præsentere sig godt på hjemmesiden, så flest muligt får lyst at besøge den.
Du behøver ikke at beslutte dig nu. Sidste frist for tilmelding til Havefestival 2014 er først den 27. juni, altså fredagen før festivalen.
1