Kommende arrangementer


Messe

Building Green

29.10 2014 - 30.10 2014

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger. Her udstilles løsninger og produkter til nybyggeri såvel som til renovering og drift af eksisterende bygninger. Fokus er, at alle udstillede løsninger medvirker til minimering af ressource- og energiforbruget enten ved måden hvorpå de er produceret ved eller deres funktion.
Læs mere her.
Jubilæum

Manden bag rattet fylder 50

31.10 2014

Jens Chr. Hundahl, adm. direktør for HCP Nordic, fylder 50 år og fejres med en reception
fredag d. 31 oktober fra kl. 12-15 på firmaets adresse Ansager Landevej 11 i Krogager.
Jens Chr. Hundahl har de seneste 14 år beklædt stillingen som administrerende direktør i H.C. Petersen & Co.?s Eftf. A/S, som det traditionsrige selskab egentlig hedder.
HCP skulle forvandles fra et salgsselskab til at blive importør og distributør med fokus på det nordiske marked. Så var kursen sat, og Jens Chr. gik i gang med at løse opgaven, og i årene der fulgte, opkøbte og etablerede HCP egne salgsselskaber i hele Norden. HCP Norge, HCP Sverige og HCP Finland har nu længe været en realitet, og via et stort forhandlernet af lokale, uafhængige forhandlere når traktorer af mærkerne Deutz-Fahr, Same, Lamborghini og Zetor ud til mange kunder i hele Norden. De får følge af et bredt sortiment af minilæssere, kompakttraktorer, redskabsbærere, eldrevne biler og mange andre maskiner til den grønne sektor.
Møde

Når lokalsamfund vil skabe udvikling

06.11 2014 - 07.11 2014

Konference og temadag d. 6.-7. november 2014.
De fleste lokalsamfund i yderområder er under pres i disse år. Men folk er ikke indstillet på, at sidste mand lukker og slukker. Ildsjæle tager i stedet masser af lokale initiativer og foreningslivet trives, selv om de ofte synes, det er op ad bakke. Spørgsmålet er, hvordan de mange gode viljer og kræfter kan få større effekt på udviklingen, ikke mindst den erhvervsmæssige udvikling.
Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter inviterer, i samarbejde med en række samarbejdsparter, til konference med indlæg og debat om, hvordan mindre lokalsamfund kan styrkes gennem strategiske indsatser og organisering.
I udviklings projektet "Fem viser vejen" afsøger fem forskellige lokalsamfund muligheder for strategi og lokal organisering.

Tilmelding til arrangementets tre dele skal ske via tilmeldingsmodul på mbbl.dk.
Åbent hus

Informationsaften - lederuddannelsen

11.11 2014

11. november kl. 19 afholdes informationsaften for Lederuddannelsen på Bygholm Landbrugsskole.

"Lederuddannelsen er ikke for tøsedrenge!

Du skal kunne tåle, at vi puffer til din personlige udvikling og hjælper dig med at reflektere over, hvordan lige præcis du skal fungere som leder og hvilke relationer, der er nyttig at skabe."

Kom og hør mere om lederuddannelsen på Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, 8700 Horsens.
Åbent hus

Orienteringsaften - 1. hovedforløb

19.11 2014

19. november kl. 19 afholdes informationsaften på Bygholm Landbrugsskole for alle jer der skal på 1. hovedforløb i foråret.

Så kom og lyt, spørg og måske se Bygholm for første gang.

Hvis du endnu ikke er tilmeldt, så kom alligevel, så ordner vi det praktiske.

Vi ses på Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, 8700 Horsens.
Messe

Hesteliv i Hillerød

21.11 2014 - 23.11 2014

FrederiksborgCentret byder velkommen til tre dage med den eneste indendørs hestemesse øst for Storebælt lige i hjertet af Nordsjælland.
I år slår vi dørene op til en ny placering af vores ridebane med ekstra mange siddepladser, en ekstra udstillerhal, endnu flere stande, flotte shows og clinics samt et sær-arrangement med den seksdobbelte olympiske guldvinder i dressur Anky van Grunsven.
Opvisningsbanen vil i år være aktiv det meste af tiden, og vi kan allerede nu glæde os over flotte navne som Dennis Knudsen, Bo Høstrup, Tina Lund, Anne Sofie Nielsen og Isabelle Felsum. Se det fulde program her.
De mange udstillere vil være klar på standene med gode messetilbud, ekspertråd, rideudstyr og alt i udstyr til rytter og hest. Der vil også være inspirerende foredrag og seminarer i foredragssalen.
Andet

Agromek 2014

25.11 2014 - 28.11 2014

Nordeuropas største landbrugsmesse slår dørene op den 25.-28. november 2014 i MCH Messecenter Herning.
Agromek er et vigtigt mødested for landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Her er det hele samlet i én stor messe med syv sektorer.
Læs mere her.
Åbent hus

Orienteringsaften - grundforløb og EUX Landmand

25.11 2014

Tirsdag den 25. november, kl. 19:00, glæder vi os til at se alle kommende grundforløbselever og elever på EUX Landmand på Bygholm Landbrugsskole. I må meget gerne tage jeres forældre med, der er også kaffe og kage til dem.

Du møder både undervisere og studievejledere, der vil fortælle om skolestart, praktikken og meget andet. Desuden vil der blive rig mulighed for at stille spørgsmål.

Hvis du ikke er tilmeldt endnu, kan du stadig nå det. Du skal bare møde op, så ordner vi det praktiske.

Vi ses på Bygholm Landbrugsskole, Hattingvej 49, 8700 Horsens.
Messe

Mød energipoppel på Agromek

25.11 2014 - 28.11 2014

Fra tirsdag d. 25. til fredag d. 28. november kan du møde energipoppel på Agromek i hal J stand J7154.

Energipoppel er et hurtig voksende træ, der kan dyrkes på markjord eller anvendes i skovdrift. Der er flere metoder til at bruge energipoppel i skovplanlægningen f.eks. i spor eller som hjælpetræer, når en ny skov skal anlægges.

I landbrugsdrift kan energipoppel dyrkes som hele kulturer i perioder på 3-10 år. Energipoppel kan også med fordel bruges til at optimere eksisterende drift ved at afrette krævende arealer eller ved at dyrke på arealer med fritgående dyr.

I regnskaber er det værd at bemærke, at 1 hektar energipoppel dækker et efterafgrødekrav på 1,2 hektar og at energipoppel tæller som miljøfokusområde i Landdistriktsprogrammet for 2014-2020. Energipoppel har en kvælstofnorm på 120 kg/N/ha.

På stand J7154 kan du få professionel rådgivning om den rigtige kulturetablering, de forskellige dyrkningsmodeller og kloner samt vejledning til driftsoptimering, høst og afsætning.

Energipoppel byder alle interesserede velkommen, uddeler forskellige former for materiale og byder på lidt ganegodt.

Kontakt:
Jens Stenhøj Jørgensen :: jsj@forstmiljoe.dk :: tlf. 4026 1172

Læs mere på www.energipoppel.dk
1