Kommende arrangementer


Åbent hus

MI-arrangement på Gram Slot

26.09 2014

Maskinhandler Indkøbsringen inviterer alle interesserede på slotsophold fredag den 26. september Der bliver masser af maskiner, redskaber og tilbehør at se på, når MI for første gang slår slotsportene op i Sønderjylland til et helt nyt arrangement kaldet MI Ugen.
- De første par dage er arrangementet udelukkende for forhandlere, men om fredagen den 26. september er alle interesserede velkomne, fortæller Pia Erritsø Christensen, marketingchef hos MI.
Læs mere her.
Andet

Test de små Giganter

26.09 2014

Kom og test vores Gators

- På en krævende testbane med stenede veje og sandede marker samt masser af pløre og ælte.

Vores Gators kan klare det. Kan du?

Mærk forskellen!

Mudrede veje? stejle bakker? bidende koldstarter? John Deere?s Gator transportere har gennem en årrække vist sig som altid veloplagte, robuste og pålidelige arbejdsheste. Med mere end 500.000 producerede enheder, har de haft rig lejlighed til at gøre sig særligt bemærket for deres holdbarhed og kvalitet.

Du finder ganske enkelt ikke noget bredere udvalg til at opfylde dit behov. Du behøver ikke tage os på ordet ? se hvad andre gør. Tag en tur. Mærk forskellen!

En Gator klarer de tunge opgaver med lethed
De er sjove at køre og praktiske i brug. Du finder ganske enkelt ikke noget bredere udvalg til at opfylde dit behov. Fås med masser af ekstraudstyr, så du kan skræddersy din John Deere Gator til dine behov.


Tilmeld dig nu til Gator Experience Day.

Det sker:
Fredag den 26. september kl 12.00 - 15.00
Avlsgården på Schackenborg, Røjvej 1, 6270 Tønder

Tilmelding til:

Produktspecialist i Professionelle Have & Park maskiner

Egon Dalum. Tlf.: 30 70 84 21 eller på mail: ved@mejlbyvilsgaard.dk
Møde

Oprør fra Udkanten - mulighedernes land 2.0

27.09 2014

Det knækkede Danmark, udkantsdanmark, den rådne banan. Ukært barn har mange navne. Vi taler om den centraliserende tendens i samfundsudvikling der i øjeblikket fører til at vi får forstoppede storbyer og affolkede landområder. Men der ulmer et oprør imod denne udvikling.
Med Oprør fra Udkanten vil gerne give stemme til dette oprør. Derfor indkaldes der d. 27. september kl. 10,45 - 17,15 i Ærøskøbing til en konference under overskriften Oprør fra udkanten. Mulighedernes land 2.0.
Læs mere her.
Andet

Planternes dag, med alt til haven

28.09 2014

Planternes dag på Glud museum byder på over 30 stande med alt til haven. Her er blomster - pil - zink - græsser - liljer - forårsløg - stedsegrønne buske - hostaer - honning - chilli - chillipopcorn og meget mere. Glud museum er et frilandsmuseum, i dagens anledning er der åbne værksteder på museet, hvor man bl.a. kan se smeden arbejde. Cafeen er åben hvor man kan købe en let frokost eller kaffe og kage. Tag hele familien med og få en hyggelig og inspirerende dag.
Messe

Kimbrerskuet

03.10 2014 - 04.10 2014

Kimbrerskuet er fastsat til den 3. og 4. oktober 2014. I forhold til tidligere år vil der ske den ændring, at Forbrugeraftenen vil blive flyttet til lørdag den 4. oktober med start kl. 18.00. Det sker fordi skuet ønsker at afvikle bedømmelsen af alt malkekkvæg fredag aften den 3. oktober fra kl. 18.00.
www.kimbrerskuet.dk
Messe

Mød energipoppel på Kimbrerskuet stand 192

03.10 2014 - 04.10 2014

Fredag d. 03. og lørdag d. 04. oktober kan du møde energipoppel på Kimbrerskuet i Års på stand 192.

Energipoppel er hurtigt voksende træ, der kan dyrkes på markjord eller anvendes i skovdrift for at forkorte ventetiden til den første indtægt. Der er flere metoder til at bruge energipoppel i skovplanlægningen f.eks. i spor eller som hjælpetræer, når en ny skov skal anlægges.

Når energitræet er skovet, kan det anvendes til flisfyring i eget fyr eller afsættes til flisfyrede varmeværker, cellulose til papirproduktion og i nogle tilfælde til emballage.

I landbrugsdrift kan energipoppel dyrkes som hele kulturer i perioder på 3-10 år. Energipoppel kan også med fordel bruges til at optimere eksisterende drift ved at afrette krævende arealer eller ved at dyrke på arealer med fritgående dyr. I regnskaber er det værd at bemærke, at 1 hektar energipoppel svarer til et efterafgrødekrav på 1,2 hektar og at energipoppel tæller som miljøfokusområde i Landdistriktsprogrammet for 2014-2020.

På stand 192 kan du få professionel rådgivning om den rigtige kulturetablering, de forskellige dyrkningsmodeller og kloner samt vejledning til driftsoptimering, høst til energiflis og afsætning af energitræ.

Energipoppel byder alle interesserede velkommen, uddeler forskellige former for materiale og byder på lidt ganegodt.

Læs mere om energipoppel eller tilmeld dig vores nyhedsbrev, og bliv opdateret på regler og nyt om energiflis på www.energipoppel.dk

Læs mere om Kimbrerskuet på www.kimbrerskuet.dk

Kontakt:
Jens Stenhøj Jørgensen, jsj@forstmiljoe.dk, tlf. 40261172
Kursus/foredrag

Fremtidens landsbyer

11.10 2014 - 15.10 2014

Fem højskoledage på Ryslinge Højskole om fremtidens landsbyer med fokus på,
hvordan vi skaber engagement, handlekraft og nye fællesskaber.
På kurset bliver du præsenteret for relevante redskaber og afprøver
dem i praksis, og du hører ny forskning og førstehåndsberetninger fra
de danske landsbyfællesskaber.
For alle, der vil tage udfordringen op og være med til at skabe mere liv og udvikling i de danske lokalsamfund.
Program
Messe

Hesteliv i Hillerød

21.11 2014 - 23.11 2014

FrederiksborgCentret byder velkommen til tre dage med den eneste indendørs hestemesse øst for Storebælt lige i hjertet af Nordsjælland.
I år slår vi dørene op til en ny placering af vores ridebane med ekstra mange siddepladser, en ekstra udstillerhal, endnu flere stande, flotte shows og clinics samt et sær-arrangement med den seksdobbelte olympiske guldvinder i dressur Anky van Grunsven.
Opvisningsbanen vil i år være aktiv det meste af tiden, og vi kan allerede nu glæde os over flotte navne som Dennis Knudsen, Bo Høstrup, Tina Lund, Anne Sofie Nielsen og Isabelle Felsum. Se det fulde program her.
De mange udstillere vil være klar på standene med gode messetilbud, ekspertråd, rideudstyr og alt i udstyr til rytter og hest. Der vil også være inspirerende foredrag og seminarer i foredragssalen.
Andet

Agromek 2014

25.11 2014 - 28.11 2014

Nordeuropas største landbrugsmesse slår dørene op den 25.-28. november 2014 i MCH Messecenter Herning.
Agromek er et vigtigt mødested for landbrugsindustrien, dens leverandører, kunder og samarbejdspartnere. Her er det hele samlet i én stor messe med syv sektorer.
Læs mere her.
1