Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK
21.03 2019 Møde

Hestefaglig aften

Driver du stutteri eller salgsstald? Laver du regnskab for din lokale rideklub, eller er du bare generelt hesteinteresseret? Kom til Hestefaglig aften hos LMO.

Vi stiller vores eksperter til rådighed og tilbyder dig en unik mulighed for, at få svar på netop dit spørgsmål omkring skat, moms, miljø, ansættelser eller måske dine rettigheder ved køb og salg af heste - HELT GRATIS.

Tid og sted:
Torsdag den 21. marts 2019 kl. 16.30-19.00 i Søften

Program:
Kl. 16.45: Skat og moms v/ skatteekspert Mimi Shin Jensen & revisor Inger Dorscheus Laursen
Har du helt styr på skatte- og momsreglerne? Hvis ikke, så er dette indlægget for dig. Vi gennemgår blandt andet de særlige betingelser stutterier skal efterleve for at blive betragtet som erhvervsmæssig virksomhed i skattemæssig henseende. Hør ligeledes om de forskellige skatteordninger man som selvstændig kan gøre fordel i, at anvende.
Og hvad med moms - herunder moms og rideklubber? Hvornår er klubben momspligtig og i hvilke tilfælde er det en fordel, at rideklubben momsregistreres. Hvad er momspligtigt, og hvad er momsfritaget af klubbens indtægter? Og hvad med moms på foder, boksleje, stævneindtægter etc.? Få svaret her!

Kl. 17.25 Ansættelse af medarbejdere v/ arbejdsgiverrådgiver, Merete Uhrskov Larsen
Har du medarbejdere i din virksomhed eller i rideklubben? Så skal du lytte med her. Her får du viden om, hvad din ansættelseskontrakt som minimum skal indeholde. Hvornår skal der foreligge en ansættelseskontrakt, og hvor lang tid efter en ansættelse skal den foreligge? Hvad med løn under sygdom og barsel, og hvad sker der, når medarbejderen opsiges eller opsiger sin stilling? Et uundværligt indlæg for alle arbejdsgivere.

Kl. 18.00: Miljøkrav v/ miljøkonsulent Anne Kirkegaard
Drømmer du om at opføre en ridehal på din ejendom? Så får du her en enestående mulighed for at høre mere om netop dine muligheder. Indlægget vil ligeledes give dig en opdatering på, hvilke miljømæssige forhold du skal være særligt opmærksom på - herunder hvilke krav, der skal overholdes. Et indlæg som er relevant for alle hesteejere.

Kl. 18.30 Hestehandler v/ advokat Kenny Elkjær Terp
Har du købt eller solgt en hest, eller overvejer du at låne eller leje din hest ud? Så vil dette indlæg være særdeles relevant for dig. Kom og hør hvilke forhold før, under og efter du skal være særligt opmærksom på, både når du køber/sælger, eller når du lejer eller låner din hest ud. Grib chancen og bliv oplyst på et område som gang på gang er genstand for konflikter.

Fakta

  • Dato: 21.03 2019

Tilføj til kalenderLæsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame