Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK
02.10 2019 Møde

Caféaften i LMO Nordland

Caféaften for del- og fritidslandmænd

Har du heste- eller fårehold, et del- eller fritidslandbrug, eller overvejer du at anskaffe dig et? Så kom til caféaften hos LMO, hvor deltids-eksperterne er klar til at rådgive dig.

Til Caféaften får du afklaring på, hvilke muligheder du har indenfor fx ekstra indtjening, tilskudsordninger, skatte- & aftaleforhold og meget mere.

Vi har sammensat et team af dygtige konsulenter, som hver er specialister inden for deres områder. Derfor kan du til Caféaften i Østervrå få indspark til dit del- eller fritidslandbrug gennem en række spændende oplæg, hvor vi kommer hele paletten rundt. Du vil blive klogere på natur- og jagtpleje, administration af driftsbygninger, bolig- og erhverv, forhold omkring regnskab, skat og moms samt forpagtningsaftaler.

Går du og leger med tanken om at bygge til eller renovere, vil der også være mulighed for at medbringe dine luftfoto og tegninger. Vores byggerådgivere står klar til at kigge på dine idéer. Får-, gede- og kødkvægseksperterne er ligeledes klar til at guide dig.

Alt i alt er Caféaften i Østervrå til for at rådgive dig hele vejen rundt om dit landbrug uanset størrelse. Vi tilpasser rådgivningen, så den passer til dig og dine behov og sikrer, at du får mest muligt ud af det.

Fakta

  • Dato: 02.10 2019

Tilføj til kalenderLæsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame