Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nu spuler Husqvarna også

Af boa -

  • 100035_1.jpg
  • 100035_2.jpg
  • 100035_3.jpg

Del artiklen:

Fremover kan man få højtryksrensere fra Husqvarna.

Verdens største producent af havemaskiner udvider nu produktporteføljen med en hel serie af højtryksrensere, der dækker de flestes behov - fra den kompakte til terrassen og havemøblerne til den avancerede til køretøjer og facader.

Ifølge en pressemeddelelse fra Husqvarna, er de nye højtryksrensere effektive samtidigt med, at vandforbruget er minimalt - nede på omkring 80 procent mindre vand end en almindelige vandslange.

Ergonomisk og let at bruge

Det lange spulerør er i et ergonomisk design, der gør højtryksrenseren behagelig at arbejde med. Den stålarmerede gummislange er fleksibel og slidstærk, så den ikke slår knuder og blokerer for vandet. Startgrebet starter og stopper motoren automatisk, og teleskopskaftet kan tilpasses din højde, så man undgår dårlige arbejdsstillinger.

Højtryksrenserne er udstyret med hjul og bærehåndtag, så man bevæge sige ubesværet rundt med renseren. Spulerør, slange og elkabel opbevares på selve højtryksrenseren.

Det er muligt at tilpasse Husqvarnas højtryksrensere til forskellige behov med forskelligt tilbehør, blandt andet overfladerenser, sten- og trærens eller roterende kost.

To modeller

Den nye serie af højtryksrensere dækker bredt, eksempelvis er modellen PW 235 er beregnet til rengøringsopgaver i hus og have. Vandtrykket er på 135 bar, og slangen er 8 meter lang og leveres med to dyser og en skumspiler.

Vil man op i en kraftigere model, er der for eksempel PW 460, der er Husqvarnas stærkeste højtryksrenser med et maksimalt tryk på 160 bar. Slangen rækker 15 m, så man let kan komme omkring køretøjer, facader og ejendomme. Den leveres med to dyser.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame