Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Klip græsset under hegnet

Af Bo Andersen -

  • 100092_1.jpg
  • 100092_2.jpg

Del artiklen:

Ny græstrimmer til ATV'en kommer helt ind under hækken eller hegnet.

Enhver der har prøvet at køre med en slagleklipper efter en ATV ved, hvor svært det kan være at komme ind i hjørner og kroge eller under hække og hegn. Det problem adresserer producenten Quad-X med den nye Strimit-trimmer, der kommer på markedet herhjemme sidst i juni.

Quax-X Strimit er en græstrimmer, der er specielt udviklet til at kunne komme ind under eksempelvis hegn, solpaneler og rundt om træer, hvor det ellers normalt er et stort arbejde at få klippet græsset.

Med i udviklingen

Det nye ATV-redskab er dog ikke kommet til verden helt af sig selv.

- For et par år siden fik vi henvendelser fra nogle af vores forhandlere, som efterspurgte et produkt til at spænde efter deres ATV/UTV til slå græs med under deres hegn. Det var især hestefolk, der havde spurgt efter det, fordi de var trætte af at gå rundt med en håndholdt kanttrimmer, fortæller Chris Brøcher fra ProATV, der er importør af Quad-X

- Vi havde igennem længere tid været opmærksomme på behovet for en trimmer til en ATV/UTV, og eftersom at de maskiner er meget udbredte i USA som arbejdskøretøjer, så vi den vej for at finde en trimmer. Det endte så med, at vi fik producenten Quad-X i tale, og resultatet er blevet den nye Quad-X Strimit, siger han.

Sikker klipning

Redskabets udformning gør, at brugeren ikke risikerer at få smidt afklippet materiale i hovedet, og den passer på alle ATV'er.

Maksimum skærebredde er 460 millimeter, og klippehøjden kan nemt justeres fra 45 til 195 millimeter. Hertil kommer, at trådhovedet er udstyret med en quick-release mekanisme, der gør, at man uden værktøj er i stand til at skifte tråd, når det er nødvendigt.

Som standard kommer maskinen med 15 x 6-6 hjul.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame