Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Solcellelampe til udelivet

Af boa -

  • 100540_1
  • 100540_2

Del artiklen:

Ny, opladelig solcellelampe fra Schneider Electric giver både lys og strøm til mobilen.

Schneider Electric lancerer nu en ny, genopladelig lampe til udendørs brug. Der er tale om modellen Mobiya, som er en opladelig solcellelampe med praktiske anvendelsesmuligheder.

Mobiya giver ikke blot lys i mange timer. Den er også bærbar, praktisk, robust, vandtæt og kan lade en smartphone op. Derfor er Mobiya den velegnet til friluftsmennesker, sejlere, campister, gør-det-selv-folk og håndværkere med opgaver, der skal udføres væk fra en stikkontakt.

Opladning af smartphones

Lampen lades op med det medfølgende solpanel. Efter 12 timer i solen er Mobiya fuldt opladet, og den energieffektive LED-lyskilde kan give et klart, kraftigt lys på 170 lumen i op til seks timer. Vælger man lav eller medium lysstyrke kan man forlænge lystiden til hele 48 eller 12 timer.

Mobiya har et ergonomisk og ekstra robust design. Den er stødsikker og vandtæt ned til en halv meters dybde, så den tåle at blive brugt overalt.

Lampen er nem at bære rundt på med det integrerede bærehåndtag, og den kan stilles, lægges eller hænges lige netop dér, hvor der er behov for lys. Mobiya leveres med USB-kabel med fire forskellige stik til opladning af de fleste smartphones.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame