Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Batterier og el i fokus ved Maskiner under Broen

Af boa -

Del artiklen:

Småmaskiner og håndværktøj på batteri kommer i fokus ved Maskiner under Broen den 22. - 23. august 2018.

Den store bølge af batteridrevne maskiner, der i de senere år er skyllet ind over landet, rammer nu også maskinemessen Maskiner under Broen.

Blandt de nye udstillere på Maskiner under Broen er Makita, som er en velkendt leverandør af både elværktøj samt have og park maskiner, som i vidt omfang markedsføres som batteridrevne.

Produktchef Anders Iversen, Makita Elværktøj Danmark besøgte Maskiner under Broen i 2016.

- Vi var på besøg og oplevede en messe, som helt klart var henvendt til vores målgruppe. Samtidig var det en professionel messe, som både planlægningsmæssigt og ved afviklingen bar præg af at være godt gennemført, siger Anders Iversen.

- Vi ser Maskiner under Broen som en vestdansk parallel til Have- og Landskab i Slagelse hvert andet år, og vi skal naturligvis være med.

- Vi vil vise mange af Makitas grønne produkter til have- og parkfolket, og vi vil have speciel fokus på vores batteridrevne småmaskiner. Det er fremtiden, og den satser vi naturligvis på, siger Anders Iversen.

Fremtiden er elektrisk

At fremtiden er elektrisk, tror adm. direktør Niels Kirkegaard, som er formand for messeudvalget, også på. Det oplever han som direktør for GMR Maskiner A/S, der blandt andet udvikler og producerer el-drevne Stama-køretøjer.

- Oprindeligt var de el-drevne køretøjer mest til kirkegårde, hvor det lave støjniveau spillede en væsentlig rolle, men i takt med, at køretøjerne har fået større arbejdsradius og mere kapacitet, oplever vi efterspørgsel fra flere kundegrupper, siger Niels Kirkegaard.

- El-drevne køretøjer og håndredskaber er jo både fordelagtige for det omgivende miljø og for arbejdsmiljøet, som også spiller en stor rolle. Det betyder, at mange boligselskaber, kommuner og private kunder viser interesse for el-drevne produkter, siger Niels Kirkegaard og fortsætter:

- Netop inden for el-drevne maskiner og værktøjer kan der forventes en del nyheder. Det er et udviklingsområde i vækst, og samtidig er det et område, hvor basisteknologien ikke er færdigudviklet, så der er gode chancer for, at udstillerne virkelig kan præsentere nogle nyheder på markedet.

Stor interesse

Arrangørerne melder om god forhåndsinteresse for messen. Foruden en række nye udstillere har Groundsmen Association Denmark senest tilsluttet sig messen sammen med Danish Greenkeeper Association, der erstatter deres demodage med Maskiner under Broen. Groundsmen Association Denmark har til formål at samle alle med interesse for pleje af boldbaner og lignende græsarealer. Gennem fokus på uddannelse og fagligt netværk vil foreningen styrke det faglige miljø omkring pleje af boldbaner. Foreningen har i øjeblikket 160 medlemmer.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame