Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Danmarkspremiere på ny Manitou på ScanMek

Af kras -

  • 103096_1
  • 103096_2
  • 103096_3

Del artiklen:

Scantrucks egen maskinmesse i Skive har flere nye maskiner på programmet.

Det bliver med en vaskeægte danmarkspremiere på programmet, når Scantruck fredag den 18. og lørdag den 19. januar slår portene op for årets ScanMek i hovedkvarteret på Katkjærvej i Skive. Foruden den nye Manitou teleskoplæsser MLA-T 533-145 V+, som med sin knækstyring vakte opmærksomhed på Agromek i slutningen af november, ruller Scantruck også den nye ni-meter teleskoplæsser MLT961-145 V+L ind til præsentation. Og det bliver første gang, den lader sig se i Danmark.

Manitou-konstruktørerne har forsynet den nye 12 tons tunge læsser med en John Deere-motor, der yder 141 hk. Maskinen har en løftekapacitet på op til seks ton og altså en løftehøjde op til ni meter.

- Den nye MLT961-145 V+L er en opdatering af den tidligere model MLT960. Men i øvrigt er Scantruck så privilegeret, at vi igen kan byde på flere nyheder bredt fordelt på vores store importprogram. Mest markant er, at vi udvider netop antallet af importmærker med de amerikanske GMG-saxlifte i ikke færre end 13 modeller, fortæller salgschef Claus Bjerregaard hos Scantruck.

Også tyske Weycor har meldt sig med en nyhed til programmet af minilæssere. Weycor AR520 HS Highlift har afløst modellen AR80 som led i en total opdatering af samtlige gummihjulslæssere til at imødekomme de nye emissionsstandarder. 6,5 ton læsseren AR520 HS Highlift har lagt sig i front til opdateringen og fik international premiere på GaLaBau-messen i Nürnberg i Tyskland i september. I Danmark blev maskinen præsenteret og modtaget godt på Agromek. Nu gælder det så ScanMek i Skive.

Klar til intelligent snak

Hos Scantrucks store, gule mærke i entreprenørmaskiner, Komatsu, kommer intelligensen i fokus med Intelligent Machine Control, forkortet IMC.

Komatsu har skabt de avancerede maskinstyringssystemer som integrerede dele af maskinerne. Samtidig har Scantruck etableret sin helt egen afdeling med specialister i maskinstyring, og naturligvis specielt i Komatsu-styringerne, som findes på både gravemaskiner og dozere.

Komatsus IMC-maskinstyringssystem bygger på GPS-elementer fra Topcon, som Scantruck er direkte forhandler af. Som Topcon-forhandler kan Scantruck levere maskinstyring også til Komatsu-maskiner, som ikke leveres med IMC direkte fra fabrikken. Også entreprenører med andre maskinmærker kan få monteret Topcon-maskinstyring.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame