Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Jyder skal trylle i Den Kongelige Køkkenhave

Af emi -

  • 103149_1

Del artiklen:

Slots- og Kulturstyrelsen har valgt det jyske arkitektfirma P+P arkitekter som totalrådgiver på det kommende byggeri i Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot.

Den Kongelige Køkkenhave ved Graasten Slot i Sønderjylland skal over de næste år gennemgå lidt af en forvandling. Planen er at indrette den til en mere åben og aktiv køkkenhave med fokus på bæredygtighed, formidling og undervisning.

Til at sørge for, at det sker, har Slots- og Kulturstyrelsen skrevet under på en kontrakt med arkitektfirmaet P+P om totalrådgivningen på projektet.

Det skriver styrelsen i en pressemeddelelse.

- Det er ikke hver dag, vi tegner bygninger til en kongelig have, så det glæder vi os til. Vi ser frem til et godt samarbejde med Slots- og Kulturstyrelsen, Sønderborg Kommune og ikke mindst brugerne hos slotsgartnerstaben og Væksthuset, siger P+P's direktør, Erik Rønde Andersen.

Der skal tegnes en række nye bygninger til haven. Tegnearbejdet er allerede sat i gang, og første spadestik forventes i sommeren 2019. Slot og køkkenhave skal efter planen indvies i 2020.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame