Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Elektrisk minilæsser fra Giant

Af -jazt -

  • 104336_1

Del artiklen:

Producenten præsenterer første fuld-elektriske minilæsser i to versioner.

G2200E-modellerne fra Giant kombinerer det bedste fra begge verdener til en knækstyret læsser - lydsvag drift og ingen CO2-udledning. Minilæsseren bliver dermed den ideelle maskine til læsseopgaver inden døre, og på byggepladser i byen.

Det skriver Brdr. Holst Sørensen i en pressemeddelse.

Klar til fremtiden

I sommeren 2016 åbnede et nyt forsknings- og udviklingscenter på Giant fabrikken for at udvikle og bygge nye og innovative maskiner. En betydelig udvidelse i blandt andet ingeniørafdelingen betyder, at viden forbliver i huset, og bibeholder fokus på udviklingen af eldrevet maskiner. G2200E repræsenterer fremtiden inden for elektriske minilæssere fra GIANT, og er det første svar på en stigende efterspørgsel på CO2-neutrale læssemaskiner.

G2200E-læsseren er som standard udstyret med et 48 volts lithium-ion batteri, placeret hvor motoren traditionelt sidder på en Giant.

Læsseren har to separate elektriske motorer, en 6.5 kW til kørsel af maskinen, og en 11.5 kW for hydraulikken. G2200E er med en løftehøjde på 2.85 meter og en løftekapacitet på 1,650 kg. perfekt til opgaver i højden. G2200E X-TRA har en løftekapacitet på 2,200 kg, og en løftehøjde på 2.45 meter, og er udviklet til ekstremt tungt arbejde, specielt inden for entreprenør og byggesektoren.

Det er muligt at vælge mellem tre batteristørrelser, efter hvilket der passer bedst til behovet, arbejdsopgaver eller anvendelsesmulighederne.

G2200E maskinerne kan konfigureres efter kundernes ønsker, startende med valget om en Standard eller X-TRA-model. Dernæst står valget mellem tre litium-ion batterier. Hvad angår optioner, er der masser af muligheder. Overvej gerne en EU-certificeret kabine, sikkerhedstag eller et foldbar sikkerhedstag. Mulighederne byder også på Aircondition og op til tre funktioner i front.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame