Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Fugerenser gør terrassen forårsklar

Af boa -

  • 104685_1
  • 104685_2
  • 104685_3

Del artiklen:

Ryobi kommer med firmaets første 18V batteridrevne fugerenser.

Hvis du er træt af at ligge på knæ og fjerne ukrudt mellem fliserne, så er den nye 18V batteridrevne fugerenser fra Ryobi muligvis noget. Som udgangspunkt er den beregnet til at rengøre fuger og mellemrum mellem fliser, men man kan også tilkøbe en allroundbørste, der er beregnet til at give flisernes overflade nyt liv.

Fugerenseren består af en stålbørste, der roterer ved høj hastighed, og man fører stille og roligt renseren langs alle kanter, sprækker og fuger. Med allroundbørsten (skal tilkøbes) kan man ydermere rengøre enhver form for træoverflade, flisebelægning og andre udendørs overflader. I modsætning til en traditionel skrubbebørste behøver man blot at skubbe fugerenseren hen over overfladen og lade den 18V store motor og de hårdføre børster fjerne det mos, ukrudt eller snavs, der har samlet sig på terrassens overflade.

I modsætning til brug af en en højtryksrenser risikerer man ifølge producenten ikke at beskadige mørtel eller løfte fliserne op.

Nem at skifte tilbehør

Skift af tilbehør sker ved at trykke på en udløser, hvilket gør det nemt at skifte efter behov. Alt tilbehør er designet således, at det kan af- og påmonteres med én hånd, så den anden hånd er fri til at holde sikkert på redskabet.

Længden af fugerenseren justeres ved at åbne låsen og justere teleskopskaftet op eller ned til den ønskede højde. Derudover kan vinklen på fronthåndtaget finjusteres efter behov, således at man opnår et godt greb og god arbejdsstilling under arbejdet. Dette gøres ves at løsne håndtagets drejeknap.

Der medfølger afskærmning til både stålbørsten og allroundbørsten for at beskytte brugeren mod flyvende genstande.

18V fugerenseren er den seneste tilføjelse til firmaets One+ system, hvor det samme batteri kan bruges til over 100 forskellige have- og elværktøjer.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame