Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny knudefri haveslange

Af boa -

  • 104753_1
  • 104753_2
  • 104753_3

Del artiklen:

Gardena lancerer haveslangen Liano - i tekstil.

Gardenas nye haveslange, Liano, er en bekvem løsning til terrasser og haver af enhver størrelse. Haveslangen består af en indvendig slange beklædt med et solidt tekstilmateriale, der gør det muligt at trække slangen rundt i haven og omkring hjørner uden at vride den eller slå blokerende knuder på slangen. Faktisk kan man ifølge producenten trække den over terrassen og igennem rosenbedet uden at beskadige den.

Nem at opbevare

Lianos tekstildesign gør det lettere at bære og trække rundt end en konventionel PVC-slange. Og så fylder den ikke ligeså meget som en normal haveslange. Når der ikke er vand i slangen, falder den sammen og bliver flad. Derfor kan man uden besvær sno slangen rundt om armen eller rulle den op på slangevognen eller tromlen.

Når slangen fyldes med vand, udvider den indre slange sig til en diameter på 13 mm og kan klare op til 35 bar i vandtryk. Endelig er slangen UV-resistent og frostsikret.

Liano haveslangen fås i tre længder, hhv. 15, 20 og 30 meter, alle med 30 års garanti. Sættet leveres komplet med hanekobling med gevind, slangekobling, vandstop og vandingssprøjte.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame