Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Abejdshest på gummibånd skåner miljøet

Af Bo Andersen -

  • 104798_1
  • 104798_2

Del artiklen:

Den første knækstyrede minilæsser på larvefødder er ankommet til Danmark.

Så er det første eksemplar af Norcars a7545 4T minilæsser endelig landet i Danmark. Maskinen er den første af sin slags herhjemme, og tilfredsheden er da også stor hos Michael Rasmussen, Norcar.

- Vi har netop leveret den til en kunde, og det er den første knækstyrede minilæsser på gummilarvefødder i Danmark, siger han.

Med den nye a7545 4T får den nye ejer en minilæsser, der kan arbejde på steder, hvor mange andre må give op. Larvefødderne sørger for, at den næsten kan komme frem overalt, men hvad der er lige så vigtigt, så er maskinen yderst skånsom overfor arbejdsområdet.

- 4T'eren - som vi kalder den - har et meget lavt marktryk. Det at den er knækstyret og på bælter gør, at den er meget skånsom overfor terrænet. Og så har den en helt exceptionel skubbekraft, siger Michael Rasmussen

Minilæsseren drives af en 45 hk Kubota turbodiesel-motor, og takket være fire hydraulikmotorer fordeles kraften jævnt til hver gummibånd, der har et marktryk på kun 170g/cm².

Stor løftehøjde

Ud over at skåne omgivelserne markerer Norcar a7545 4T sig også ved at have en løftehøjde med pallegafler på 3,64 meter.

Som standard kommer den knækstyrede minilæsser blandt andet med beskyttelsesbøjle, ROPS/FOPS, sikkerhedssele, arbejdslys, for, elstyret parkeringsbremse/sikkerhedssystem, flydetilstand på løftebom, og så har den et affjedret sæde med armlæn.

Vil man arbejde i al slags vejr, kan maskinen udstyres med Norcars komforthytte, der blandt andet har et opvarmet lydisoleret arbejdsmiljø med udsyn i alle retninger.

Norcar planlægger at have a7545 4T på udvalgte dyrskuer, blandt andet Roskilde Dyrskue.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame