Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Schäffer el-hjulæsser på Landsskuet

Af MAN -

  • 104879_1
  • 104879_2

Del artiklen:

Den første serieproducerede Schäffer 23e er landet i Herning og klar til at tage med på dyrskuerne. På Landsskuet i Herning vil der være mulighed for at se hjullæsseren i funktion.

Schäffers el-hjullæsser er rendyrket Litium-teknologi. Det er kun redskaberne, der bruger hydraulik, hvilket gør det muligt at koble det store udvalg af redskaber, der allerede findes til Schäffer på elmaskinerne. Ligesom de kan bruges på tværs af maskiner, hvis man også allerede har en diesel udgave. Samtidig udmærker den nye Schäffer sig ved at kunne køre 20 km/t, hvilket den opnår lynhurtigt.

- Schäffer 23e skal ses som et alternativ til diesel udgaverne, som pludselig gør det muligt at køre i lukkede haller, eller i støjfølsomme områder. Samtidig har fordelen af at man kan bruge den i terræn og andre steder hvor for eksempel en gaffeltruck vil have det svært, skriver Helms TMT Centret i en pressemeddelelse.

Merprisen i forhold til Diesel udgaverne udlignes over tid, da service og driftsomkostninger til for eksempel el i stedet for diesel er væsentlig lavere end en diesel udgave.

- Vi forventer dog ikke umiddelbart at en diesel maskiner bliver afløst alle steder af de nye maskiner. Men at el-maskiner blot er med til at udvide anvendelsesmulighederne og selvfølgelig i nogle tilfælde er mere oplagt end brændstofudgaven, siger brand manager Allan Helms, Helms TMT Centret.

Helms TMT-Centret har afdelinger i Herning, Aarhus og Ringsted.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame