Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Digital kontrol over Stihl-maskinen

Af boa -

  • 105537_1
  • 105537_2
  • 105537_3

Del artiklen:

Ny Stihl Smart Connector giver cloud-baseret kontrol over maskinparken.

Stihl lancerer en digital hardware- og softwareløsning, der sammen med en cloudbaseret service kan hjælpe enkeltpersoner og virksomheder med lettere at styre deres maskiner. Med den elektroniske sensor Stihl Smart Connector, Stihls app og portalen Stihl Connect Pro til professionelle brugere, får brugerne adgang til brugsstatistik, historik og en direkte forbindelse til forhandleren, der kan udføre service på maskinen.

- Med en digital tjeneste kan arbejdet på grønne arealer og skovarbejde håndteres mere effektivt. Stihls nye sensor, Smart Connector og tilhørende tjenester, gør det muligt for både private og professionelle brugere at få et bedre overblik over deres maskinpark, siger Rene Gjølander, der er teknisk chef hos Stihl i Danmark.

Båden benzin og batteri

Smart Connector-sensoren kan installeres på både benzin- og batteridrevne maskiner. Når maskinerne startes, opdateres information og statistikker i realtid. Den cloudbaserede løsning giver adgang til alle oplysningerne i Stihl appen. Brugeren får adgang til data og kan se, hvornår det er tid til service og vedligeholdelse. Både privatpersoner og professionelle brugere kan således nemt og proaktivt sørge for service for at undgå driftstop - forhandleren kan kontaktes direkte for tidsbestilling til service direkte via den digitale tjeneste.

Professionelle brugere får desuden adgang til webportalen Stihl Connect Pro, hvor mere omfattende statistikker samles for et bedre overblik over maskinparken. I portalen kan alle maskiner registreres og opdateres med den aktuelle eller seneste position på et kort. Stihl Connect er perfekt til flådestyring af maskiner, hvor der også kan indgå produkter fra tredjepart.

- Arbejdsfordeling og planlægning bliver endnu mere effektiv med fordelingen af kundeopgaver, der sendes direkte fra portalen til appen. Der kan medarbejderen se, hvilken kunde det er, hvilket arbejde der skal udføres og med hvilken maskine, siger Rene Gjølander.

Smart Connector forbindes via Bluetooth til en smartphone i en afstand inden for 10 meter. Al dataindsamling, der finder sted på længere afstand, gemmes i sensoren og opdateres i skyen ved næste tilslutning til smartphone.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame