Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nye redskaber til de populære kompakt-traktorer

Af Bo Andersen -

  • 105765_1
  • 105765_2
  • 105765_3

Del artiklen:

Stor efterspørgsel får DK-TEC til at lancere ny produktlinje.

I de senere år har kompakt-traktorerne bredt sig voldsomt på det danske marked. De små vævre maskiner er ofte i stand til at komme frem, hvor større traktorer må give op, og det har gjort dem populære i blandt andet boligområder, hos anlægsgartnere og stutterier samt ved kommunerne. Og det voksende marked har trukket et helt andet marked med med sig, nemlig redskaber, der er skræddersyede til de mindre maskiner.

- Vi har haft rigtigt mange kunder, der har efterspurgt redskaber, der passer til de små traktorer. Ofte er de gænge redskaber for store og tunge, og derfor er vi gået ned i størrelse, siger direktør fra DK-TEC, Torben Østerberg.

Firmaet har her i foråret lanceret lanceret en ny produktlinje med en række redskaber til kompakt-traktorer såsom ISEKI og Kubota. Kompakt-linjen består af mindre redskaber som slagleklippere, fræsere, plove med mere, og redskaberne er designet til at sidde netop på kompakt traktorer med cirka 14-30 HK.

- Jeg er overrasket over, hvor mange kompakt-traktorer, der kører rundt om i landet, siger Torben Østerberg, der forventer at udbygge linjen løbende de næste år.

Den nye produktlinje bliver produceret i Kina og efterfølgende bygget om herhjemme, så de passer perfekt til de maskiner, der er på det danske marked.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame