Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny minister til Landsskuets åbning

Af JOF -

  • 105784_1

Del artiklen:

Den nye fødevareminister Mogens Jensen deltager i åbningen af Landsskuet i Herning.

Den nye fødevareminister Mogens Jensen er politisk set på hjemmebane, når han på torsdag deltager i åbningen af Landsskuet i Herning, skriver Landsskuet i en pressemeddelelse. Han er valgt til Folketinget i Midt- og Vestjylland og opstillet i netop Herning.

Landsskuet er dansk landbrugs store sommerudstilling, og formanden for Landbrug & Fødevarer, Martin Merrild, er glad for, at den nye minister også er blandt åbningstalerne:

- Jeg ser frem til samarbejdet med Mogens Jensen. Det glæder mig, at han allerede en uge inde i sit nye embede afsætter tid til at besøge Landsskuet. Det viser mig, at Mogens Jensen er klar på dialog og samarbejde med erhvervet. Jeg glæder mig til at møde den nye minister og vise ham landbruget fra dets bedste side i Herning, siger Martin Merrild.

Fødevareministeren og de øvrige gæstetalere - Martin Merrild og Hernings borgmester Lars Krarup - får forud for den officielle åbning en rundvisning på Landsskuepladsen af dyrskuets formand, Kristian Gade. Gæsterne deltager også i den efterfølgende åbningsfrokost, hvor Landsskuets Nyhedspris uddeles.

Landsskuet åbner på torsdag med opvisning af Gardehusarregimentets Hesteskadron i Store Ring ved både frokosttid og sidst på eftermiddagen. Dyrskuet fortsætter fredag og lørdag med blandt andet hesteshows og kåring af Danmarks Smukkeste Malkeko.

Allerede onsdag eftermiddag klokken 16 giver Gardehusarregimentet en appetitvækker på opvisningen på Torvet i Herning. Det er samtidigt med ankomsten af de i alt 2600 husdyr, der udstilles på Landsskuet.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame