Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Fokus på den danske natur

Af boa -

  • 105916_1

Del artiklen:

Nyt partnerskab skal bane vejen for flere naturoplevelser.

2020 kommer til at stå i naturens tegn. DR, Friluftsrådet, Naturstyrelsen og Danske Naturhistoriske Museer er nu gået sammen om at sikre, at alle kan fortsætte oplevelserne ude i den danske natur og på museerne i forlængelse af, at DR sender den stort anlagte serie "Vilde Vidunderlige Danmark".

Det sker med det landsdækkende initiativ "Vores Natur", der skal give befolkningen ny viden, nye oplevelser og nye muligheder for selv at opleve Danmarks natur. I 2020 vil de mange statslige naturområder, som Naturstyrelsen forvalter landet over, danne rammen om masser af events som led i projektet.

- Når danskerne fem søndage i træk har set DR's naturudsendelser i bedste sendetid, inviterer vi alle ud i vores fælles natur, som i 2020 vil danne ramme om hundredvis af events. Naturstyrelsen forvalter over 1.000 statslige naturområder lige fra store naturperler til de helt lokale og nære naturområder, hvor alle har fri adgang, og vi håber, at endnu flere nu får øjnene op for det væld af oplevelser, de byder på, siger Naturstyrelsens direktør Peter Ilsøe.

Partnerskabet inddrager en lang række andre organisationer i arbejdet med at udvikle og skabe aktiviteter i naturen. "Vores Natur" bliver støttet af Nordea-fonden, Aage V. Jensens Naturfond og 15. Juni Fonden med i alt 25 millioner kroner. Midlerne skal bruges til at udvikle konkrete aktiviteter og indsatser, som får danskerne ud i naturen i forlængelse af DR's egen mediesatsning.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame