Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Mere benplads og nemmere serviceforhold

Af kras -

  • 106240_1

Del artiklen:

Cat minigravemaskine får hovedrollen hos Pon Equipment.

Stjernen på Pon Equipments stand på Have & Landskab er uden tvivl den nye generation af Cat 301.8 minigravemaskinen. Som noget helt nyt er joystikkene nu elektriske, og derfor kan føreren justere både hastigheder og prioritering imellem hver bevægelse i maskinen.

- Maskinføreren kan nu nemt og hurtigt indstille maskinen, efter hvilken opgave han laver. Samtidig kan maskinføreren med et enkelt tryk på en knap i det ene joystik skifte om til at køre undervognen via venstre joystick og dozerbladet via højre joystik. Føreren kan endda afmontere kørepedalerne og derved få masser af benplads, siger produktchef Bo Mikkelsen, Pon Equipment.

Men det er ikke det eneste. En vippebar kabine, som nemt kan tippes op ved at fjerne nogle få bolte, giver adgang til alle vigtige servicekomponenter på under fem minutter.

- Og så er der bluetooth-opkobling til telefon, DAB radio, affjedret sæde og ikke mindst kan man nu, som tilvalg, få aircondition, siger Bo Mikkelsen.

Gæsterne på standen kan prøve alle de nye funktioner af i virkeligheden. Pon etablerer et demo-område, hvor man kan prøvekøre maskinen. Pon udstiller også en Cat 259 læssemaskine på bånd med mulcher og box blade, som gør den til en sand multimaskine med mange anvendelsesmuligheder.

Med en Box Blade fra Cat omdannes læssemaskinen hurtigt og nemt til en minigrader. Den er velegnet til afretning på mindre veje, stier og grønne områder med mulighed for afretning både frem og tilbage med det indbyggede dobbeltblad. Box blade kan implementeres med 2D/3D maskinstyring.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame