Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Brdr. Holst Sørensen præsenterer nye minilæssere

Af kras -

  • 106271_1

Del artiklen:

Giant introducerer nye maskiner, som er udstyret med motorer, der møder de nye Stage V emissionskrav.

En af Giants nye minilæssere hedder G2200. Modellen omfatter i virkeligheden seks forskellige maskiner. Udover G2200-modellen kan den også vælges i en HD og HD Plus-model. Disse tre modeller er også tilgængelige som X-TRA-modeller med lavt løftetårn, der giver højere løftekapacitet på maskinen samt godt udsyn til redskaberne.

Alle modeller er udstyret med en 3-cylinderet Kubota-motor med 26 hestekræfter. Alle modeller er med en hydrostatisk transmission med permanent firehjulstræk.

Forskellen på modellerne ligger i akslerne. G2200 X-TRA er udstyret med en seks tons aksel med en samlet trækkraft på 12.600 N. G2200 X-TRA HD har den samme 6-tons aksel, men har totrins transmission. Maskinen tilføjes dermed blandt andet en højere kørehastighed. G2200 X-TRA HD PLUS er topmodellen i G2200-serien. Den er udstyret med otte tons aksler med planetgear. Dette resulterer i, at kraften fordeles på alle fire hjul på bedst tænkelige måde.

Modellerne med standardarm når en løftehøjde på over 2,8 meter, og tippelast på 1400 kg.

X-TRA-modellen sikrer en øget tippelast på 2054 kg og en løftehøjde på 2,45 meter.

Kraftfuld ydeevne

G2500 X-TRA HD operere i en højere vægtklasse med en løftekapacitet på 2400 kg. G2500 er udstyret med en 4-cylinderet Kubota motor med 26 hestekræfter. Maskinerne er med hydrostatisk transmission, firehjulstræk, to gear og otte tons aksler med limited slip på begge aksler.

Det kompakte design af G2500 gør det muligt at arbejde på steder med lidt plads. Med en højde på 2,32 meter åbner det op for muligheden at løse mange opgaver. Som en option kan modellerne udstyres med foldbart sikkerhedstag, ROPS / FOPS, som reducerer maskinens højde med yderligere 34 centimeter. G2500 HD har en løftehøjde på 2,96 meter og en tippelast på 2050 kilo. X-TRA modellen har en løftehøjde på 2,49 meter og en tippelast på 2600 kg.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame