Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Schäffer 2630 er landet i Danmark

Af MAN -

  • 106876_1

Del artiklen:

Første maskine af den nye Schäffer 2630 er landet i Danmark, en kompakt minilæsser som scorer toppoint for smidighed og køreoplevelse.

Schäffer 2630 er den første minilæsser i sin klasse udstyret med Schäffer's elektronisk-styrede transmission, som giver større kørekomfort, reducerede driftsomkostninger og øget effektivitet i forhold til 2630's forgænger, skriver Helms TMT Centret i en pressemeddelelse.

- Model 2630 efterfølger den populære 2034, en kompakt læsser, som er særligt velegnet til mindre og mellemstore bedrifter. Den nye 2630 er en kraftfuld 18.5 kW/25PS læsser, og den eneste maskine til at kombinere et højtryks-køre koncept med en elektronisk styret autodrive, siger Allan Helms.

- Den 3-cylindrede motor fra Kubota har en hele 1,7 liters volumen og har derfor et særligt højt drejningsmoment. Med et højt arbejdstryk på 510 bar reduceres den mængde olie, der kræves til kørsels- og arbejdshydraulik systemet, hvilket fører til en forbedret effektivitet og brændstofbesparelse. En anden stor fordel ved højtryks kørsel er hurtig acceleration op til 20 km/t. Til dette, sikrer en kardanaksel kraftoverførsel til forakslen, hvilket garanterer høje skubbekraft. Nye 6-huls aksler øger effektiviteten og reducerer brændstofforbruget på grund af deres tilpassede transmissionsforhold, fortæller Allan Helms.

rich-media-1
Pressefoto.

Ekstra kørekomfort og ydeevne leveres af High Traction Force (HTF) og Schäffer Power transmission (SPT). HTF er et automatisk tryk reguleringssystem, der gør det muligt for læsseren at levere den højeste skubbekraft, selv i højt gear. Det betyder, at manuel nedgearing ikke er nødvendig, når du kører op ad bakke eller ind i en bunke.

2630 er den første maskine i sin klasse til at bruge SPT - det elektronisk styrede drive fra Schäffer, som har vist sig at være en succes i maskinerne i den større Schäffer-serie.

- SPT giver en betydelig stigning i maskinens effektivitet, forbedret smidighed og giver føreren en række nye muligheder, herunder fartpilot til at holde maskinen i en konstant kørselshastighed uanset motorens hastighed, hvilket er særligt fordelagtigt når du arbejder med foder doseringsmaskiner, halmfordelere, slagleklippere, hækklippere, koste og meget mere, skriver Helms TMT Centret.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame