Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

GreenTec vinder sølv

Af boa -

  • 107005_1
  • 107005_2

Del artiklen:

GreenTec vinder sølvmedalje for innovativt produkt til Agritechnica 2019

Det er den nye Scorpion armklipperserie, der har givet GreenTec en sølvmedalje til Agritechnica 2019. Der er tale om et nyt, der blandt andet har et hybrid armkoncept, automatisk højdekontrol, 4-punktsmontering og som ligeledes er produceret i Strenx specialstål.

Scorpion-serien består af 10 nye modeller, og de præsenteres til dette års Agritechnica. Maskinen har en lang række ekstraordinære detaljer, herunder det patentanmeldte "hybrid armsystem", der i sin enkelthed går ud på at armen kan betjenes både med og uden parallelføring.

Derudover kan maskinen betjenes med en automatisk højderegulering - den såkaldte "Auto Height Control", som bruges til græsklipning. Højdereguleringen sørger for, at klippehovedet følger jordens konturer og dermed flyder henover terrænet. Scorpion-serien er produceret i Strenx 700 specialstål, der både optimerer maskinens styrke og vægt. Ligeledes er det værd at bemærke at det nye 4-punktsmonteringssystem (patentanmeldt) har en enkel og stabil montering i traktorens 3-punktsophæng.

10 nye modeller

Den nye serie indeholder 10 modeller med intervaller fra 3,3 meter til 8,3 meter. De to mindste modeller med 3,3 meter og 4,3 meters vandret rækkevidde er en del af "Compact-serien". De fire største modeller med en vandret rækkevidde på 5,3, 6,3, 7,3 og 8,3 meter fås i to udgaver som standard og plus-serie. Alle modeller tilbydes med både front- og bagmontering.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame