Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny kraftfuld batterimotorsav fra Stihl

Af boa -

  • 107792_1
  • 107792_2

Del artiklen:

MSA 220 er velegnet til både fældning og savning.

Ifølge producenten Stihl er deres nye kraftfulde og batteridrevne motorsav MSA 220 een af markedets hurtigste motorsave. Der er tale om en ny generation af batterimotorsave, som har større kraft, kapacitet og ydeevne end den tidligere model, MSA 200.

Med den nye EC-motor øges både kraften og effektiviteten med 20 procent større komfort og ydeevne, og maskinen giver brugeren samme høje kraft, indtil batteriet er helt afladet.

MSA 220 leveres med savkæden 3/8" PS. Kæden spændes nemt og helt uden brug af værktøj med Stihl værktøjsfri kædestramning. Det vil sige, at man bare skal løsne dækslet på siden af motorsaven og dreje mod venstre eller højre for at løsne eller spænde kæden. Motorsaven er lige velegnet til både første udtynding, fældning af mindre træer og savning af brænding. Derfor kan MSA 220 bruges af både håndværkere, landmænd, skovhuggere og ambitiøse privatpersoner.

For at opnå maksimal effekt anbefales Stihl AP 300 S batteriet, som giver længere driftstid og mere kraft. Motorsaven tåler også regn og fugt, og man slipper derfor for at afbryde arbejdspasset i tilfælde af dårligt vejr.

- MSA 220 er designet og udviklet til professionelle brugere. Den har lav vægt og et ergonomisk design, så den er nem at bruge til en lang række forskellige opgaver, siger René Gjølander, teknisk chef hos Stihl Danmark.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame