Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Ny rodfræser til Avants minilæssere

Af Fritidsmarkedet -

  • 107997_1
  • 107997_2
  • 107997_3

Del artiklen:

Avant Danmark har store forventninger til det nye redskab.

Avant Danmark har over 260 redskaber i sortimentet, og nu kommer endnu et redskab snart på hylden i Låsby og Hørve hos Avant Danmark. Det nye redskab er en rodfræser, som udmærker sig ved evnen til hurtigt og effektivt at fjerne rødder under jorden, således kun ny beplantning eller bebyggelse hurtigere kan overtage jorden.

Den nye rodfræser er for tiden i test hos Avant i Finland, men den forventes at blive færdigtestet i år, så den er klar til salg først i 2020.

- Den nye rodfræser er virkelig et voldsomt stærkt redskab, som mange brugere af de store Avant-minilæssere kan få glæde af. Foreløbigt har vi set videomateriale af effektiviteten, og jeg tør godt sige, at der ikke er set et lignende redskab til minilæssere i vores segment før. Jeg tror, det bliver et populært redskab, som mange skovfolk, havefolk og entreprenører vil få glæde af, fortæller Jannik Pedersen fra Avant Danmark.

Rodfræseren får en arbejdsbredde på 140 cm, og en valse på hele 40 cm i diameter med 60 skarpe tænder skal klare det hårde arbejde. Arbejdsdybden er på 20 cm.

- Det er et redskab, der kommer til at kræve rigtig mange kræfter, hvorfor den i første omgang kun bliver tilgængelig på de største Avant modeller fra henholdsvis 700 og 800-serien, siger Jannik Pedersen.

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame