Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Nyt multisav fra Dremel

Af FM -

  • 70396_1.jpg
  • 70396_2.jpg
  • 70396_3.jpg

Del artiklen:

Tre typer snit med en kompakt maskine 

Dremel lancerer nu en enhåndsbetjent kompaktsav, DSM20. Til maskinen fås skæreskiver til præcise ligesnit, plansnit og dyksnit foruden mange tilbehørsdele.

Hvis pladsen er trang, kan selv de mindste saveopgaver være store udfordringer. En almindelig og klodset sav kan være svær at arbejde med, når der skal lægges laminatgulv, repareres rør eller tilskæres lister. Det kan også volde kvaler, hvis man skal bruge begge hænder til at betjene værktøjet, og derfor ikke kan holde fast på arbejdsmaterialet, mens man saver. Det er den slags opgaver, som den nye Dremel DSM20 er beregnet til.

Håndter maskinen med én hånd

DSM20 er det seneste skud på stammen i Dremels serie af  multiværktøjer. Den g er let at håndtere selv med en hånd. Med de skarpe skæreskiver og med det brede udvalg af tilbehør kan man løse et væld af forskellige opgaver. Saven er udrustet med en 710 watt-motor og kan skære op til 20 mm dybe snit i materialer som træ, plastic, metal og fliser. Værktøjet er forsynet med et dybdeanslag, der nemt kan indstilles.

En af styrkerne ved DSM20 er alsidigheden og de tre forskellige snittyper - ligesnit, plansnit og dyksnit. Specielt er dyksnittet noget særligt på grund af de skarpe skæreskiver uden tænder, der nemt går igennem såvel træ som murværk, uden at maskinen slår tilbage.

Saven kan desuden skære både for- og baglæns, hvilket kan være bekvemt, når man skal skære et hul i en træplade.

Hver opgave sit savblad

Dremel DSM20 kan købes i byggemarkeder landet over. Maskinen leveres i et sæt, som ud over værktøjet indeholder en karbidskæreskive til plansnit i træ, tre metal- og plastskiver, vakuumforsats til tilslutning af en støvsuger, ligekantsstyr og et 2 x 4 fræsestyr. Det hele er samlet i en robust transportkuffert.For at komme godt i gang med at bruge maskinen, medfølger også en introduktionsdvd. 

Hvis opgaverne kræver flere tilbehørsdele, kan disse købes separat ? herunder en skæreskive til murværk, en diamantskæreskive til fliser og en karbidskæreskive til plansnit i kantpaneler, vinduesrammer og dørkarme.

Læsernes egne billeder

Deltag i konkurrencen med fine præmier her
Konkurrence billede

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame