Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Dansk natur fra sin mest dramatiske side

Af Af Maria Brunsgaard Krogshede -

  • 70785_1.jpg
  • 70785_2.jpg

Del artiklen:

Ole Bach Kristensen fra Skive har taget denne måneds vinderbillede af noget af Danmarks smukkeste natur

Natur er nøgleordet, når man kigger igennem de mange flotte billeder, som læserne har uploadet til fritidsmarkedet.dk i april og maj.

Der er indsendt 49 billeder, siden vi sidste gang fandt et vinderbilleder, og næsten alle billeder viser den danske naturs mangfoldighed.

Også vinderbilledet præsenterer den danske natur fra sin smukkeste side. Ole Bach Kristensen har taget billedet en forårsdag ved Møns Klint.

- Billedet har en meget stærk komposition med grenen i forgrunden, som giver dybde og leder øjet mod klinten bagved. Fotografen har fanget et farvespil i himlen og i klinten, der illustrerer en dramatik, som er et sjældent syn i den danske natur, skriver juryen i sin begrundelse.

Turen går til dansk natur

Ole Bach Kristensen har taget billedet på en sommerhustur til Møn sammen med nogle venner, der alle interesserer sig for at fotografere.

- Vi tager af sted to gange om året. Indtil videre har vi været rundt for at tage billeder af den danske natur, men vi har også talt om at tage til udlandet, fortæller han.

Billedet er taget i slutningen af april 2012 ved middagstid.

Ole Bach Kristensen tager rigtig mange billeder i sin fritid, og mange af dem har naturen som motiv.

- Jeg færdes rigtig meget i naturen. Jeg bor ude på landet ved Flynder Sø, så der er mulighed for at tage nogle gode naturbilleder, fortæller han.

For sit billede har han vundet en selvkørende plæneklipper med forhjulstræk af mærket Murray.

Motorsav til næste måneds vinder

Vi skyder med det samme den næste fotokonkurrence i gang på fritidsmarkedet.dk. Og der er god grund til at uploade alle jeres gode billeder fra livet og oplevelserne på landet.

Næste præmie er nemlig en græstrimmer på hjul af mærket Primus Danmark. Den har en 1,2 liter tank og en 43 kubiks totaktsmotor. Den kan betjenes med en hånd og har en start/stop-knap på håndtaget, hvilket gør den skånsom for ryggen.

Upload dine billeder til fritidsmarkedet.dk inden den 8. august og deltag i konkurrencen om græstrimmeren.

Du kan desuden også overveje at melde dig til vores nyhedsbrev - Fritidsnyt. Så får du en mail fra os, når vores konkurrencer bliver afgjort, og når en ny udgave af avisen Fritidsmarkedet er sendt ud. Og glem endelig ikke, at vi trækker lod om fede præmier blandt alle modtagere af Fritidsnyt. Du kan melde dig til nyhedsbrevet ved at klikke her

Se Ole Bach Kristensens billede i fuld størrelse her ved at klikke på maj-galleriet.

Læsernes egne billeder

Deltag i konkurrencen med fine præmier her
Konkurrence billede

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame