Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Forslugen Variant

Af FM -

Del artiklen:

220 XL-traileren har ekstra store bundmål og høje sider

Danske Variant er klar med en nyhed, som kan spare trailerfolket for en del ture med lette materialer. Med dobbelt så stort rummål som de fleste alternativer er 220 XL en grønnere måde at tænke trailer på, mener producenten.

- Ladmålet i trailere til hobbybrug ligger typisk på omkring 0,8 kubikmeter, samtidig med at trailernes sider i gennemsnit kun er godt 35 cm høje. Det sætter klare begrænsninger for lasteevnen, og ofte bliver man nødt til at køre ekstra ture, der kunne have været undgået. På den måde spilder man både tid og penge, samtidig med at miljøet belastes unødigt, siger salgschef Andreas Buhl fra Variant.

Derfor har Variants eksisterende S-serie til have- og hobbybrug fået et nyt medlem. Modellen hedder 220 XL og er født med store dimensioner i længde og bredde samt ekstra høje stålsider.

- 220 XL og søstermodellen 205 XL er de eneste lette trailere med 60 cm høje stålsider. I forhold til 205 XL, som vi med stor succes lancerede sidste år, er ladet vokset med 15 x 8 centimeter, og med et rummål på 1,72 kubikmeter er der dobbelt så meget plads som i de fleste andre trailere til hobbybrug, fortsætter Andreas Buhl.

Nyttelasten er som standard 350 kg, men traileren fås også uden merpris med en lasteevne på 600 kg. Vælges denne udgave, skal man dog betale en årlig vægtafgift på 120 kr.

Læsernes egne billeder

Deltag i konkurrencen med fine præmier her
Konkurrence billede

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame