Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Danish Agro åbner nye afdelinger

Af kpc -

Del artiklen:

Grovvarekoncernen Danish Agro åbner pr. 1. august 2012 nye afdelinger

Grovvarekoncernen Danish Agro åbner pr. 1. august 2012 nye afdelinger i Kværs i Sønderjylland samt Fjelstervang ved Herning

Afdelingen i Kværs i Sønderjylland har fuldt varesortiment, kornmodtagelse og shop til hobby- og fritidsfolket. Afdelingen bliver bemandet af Danish Agro personale med lokalkendskab.

- Med den nye afdeling i Kværs vil vi kunne give landmændene endnu bedre mulighed for at gøre brug af vores tilbud. Vi vil have et fuldt varesortiment, inklusive udlevering af gødning og planteværn, sækkelager samt modtagelse af korn. Vi ser frem til, at endnu flere landmænd nu vil få gavn af vores produkter, siger Peder Pedersen, detailchef i Danish Agro region Sønderjylland.

Det er ikke kun landmænd, der kan handle i den nye Danish Agroafdeling. Også hobby- og fritidsfolket er i målgruppen.

- Med vores første Danish Agro Shop i Sønderjylland vil vi nu kunne tilbyde kunderne produkter til hunde, katte, heste samt alt til hus og have i denne del af Danmark. Vi har et stærkt koncept med mere end fem år på bagen og ser frem til endnu flere tilfredse kunder, siger Michael Kruse, kædechef for Danish Agro Shoppen.

På opfordring af landmænd

I Fjelstervang ved Herning bliver der fuldt varesortiment og kornmodtagelse.

- Vi har besluttet at åbne afdelingen i Fjelstervang dels på opfordring fra landmænd i området og dels fordi den vil styrke bredden i vores tilbud til kunder i Midtjylland. Afdelingen vil understøtte de relationer vi allerede har i området, og give landmændene bedre mulighed for at gøre brug af vores tilbud. Vi vil have et fuldt varesortiment, inklusive udlevering af gødning og planteværn, sækkelager samt modtagelse af korn og ser frem til, at endnu flere landmænd nu vil få gavn af vores produkter, siger Christian Laursen, detaildirektør i Danish Agro i region Midtjylland.

Læsernes egne billeder

Deltag i konkurrencen med fine præmier her
Konkurrence billede

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame