Abonnementsartikel

Med originale Oregon kæder og sværd, der garanterer en høj skærekapacitet og holdbarhed, er AL-KOs tre BKS kædesave effektive og komfortable i brug.

BKS 3835 er udstyret med et sværd på 35 centimeter, mens BKS 4040 og BKS 4540 har sværd på 40 centimeters længde. En effektiv kraftoverførsel og let rullende tandhjul mindsker sliddet på spidsen og reducerer risikoen for tilbageslag. Alle tre modeller er udstyret med kædebremse og automatisk, justerbar kædesmøring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Motoren på BKS 3835 yder 1,2 kW, mens BKS 4040 præsterer 1,5 kW. BKS 4540 yder hele 1,8 kW. De har alle choker-/stopfunktioner, der gør dem nemme at starte og stoppe.

Det forreste håndtag på savene er vinklet for at give et bedre ergonomisk greb om saven og en naturlig arbejdsstilling. Savene har en god vægtfordeling, hvilket gør dem lette at arbejde med.

AL-KO har produceret kædesavene med øje for brugerens sikkerhed, høj effektivitet, ergonomi og miljø. Med kædebremse, håndbeskytter, barkstøtte og kædefanger er disse save meget sikre i brug.