Abonnementsartikel

Det er tydeligt, at dyr indtager en stor plads blandt Fritidsmarkedets læsere. Det kan man forvisse sig om blot ved at se på mange dyrebilleder, som bliver indsendt til netudgaven af Fritids­markedet.

Derfor er det nærliggende, at det næste tema i fotokonkurrencen handler om dyr. Men det behøver ikke at være billeder af kæledyr, der ligger lunt med fyldte maver foran brændeovnen eller står tørt og godt i stalden. Det kan også være fotografier af dyr, som vinteren med regn, kulde og blæst er hård ved.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det bedste billede bliver præmieret med en kædesav af mærket Echo til en værdi på 3.395 kroner med moms. Saven er sponsoreret af Ariens.

Vær med i konkurrencen og indsend op til tre billeder på Fritidsmarkedets hjemmeside. Husk, at billederne ikke må fylde mere end fem mb. Husk også, at billeder i bredformat er nemmere at gengive på nettet.

Echo CS420ES er en japanske kædesav, der klarer små og store opgaver, opskæring som fældning, og man kan frit vælge et 13 eller 15 tommer sværd til maskinen. Savens ES startsystem gør starten let, idet en hjælpefjeder reducerer den nødvendige trækkraft med 30 procent. Kædespændingen justeres let på siden af saven.

Den moderne lavemissionsmotor med elektronisk tænding sikrer høj ydelse med optimal forbrænding af udstødningsgasser samt lavt brændstofforbrug.

Sikkerheden er i top med dobbeltvirkende kædebremse, og bakstøtten holder saven på plads under arbejdet. Echo yder fem års garanti til private brugere af saven.