Abonnementsartikel

Unghestechampionatet i dressur og springning er en slags finale for landets bedste 5-års heste, der igennem efterårets egnethedstester i Dansk Varmblods regi er udtaget til at deltage i Herning i Blue Hors Unghestechampionat i dressur og Katrinelund Unghestechampionat i springning.

På springsiden er Dansk Varmblod stolt af igen i år at kunne præsentere Lars Bak Andersen som fremmedrytter i unghestechampionatet. Lars er kendt fra de danske og udenlandske konkurrencebaner gennem mange år, og var blandt andet individuel danmarksmester i 2013.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lars er også træner for det malaysiske landshold. Med baggrund i al denne erfaring er der lagt op til nogle spændende og lærerige dage, når han skal afprøve de udtagne springheste med kommentering under unghestechampionatet.

Charlotte Dujardin et scoop

På dressursiden har Dansk Varmblod gjort et gigantisk scoop og får fornem deltagelse den regerende OL-, VM-, EM- og World Cup-mester og indehaver af alle tre verdensrekorder, Charlotte Dujardin, som bliver testrytter i dressur ved unghestechampionat 2015.

Danmarks bedste 5-årige dressurheste skal ved unghestechampionatet under Dansk Varmblods Hingstekåring testes af engelske Charlotte Dujardin, og hvilken avler eller ejer drømmer ikke om at se sin hest under verdens mest vindende rytter?

Charlotte Dujardin har udtalt, at hun ser frem til udfordringen som testrytter på nogle af Danmarks bedste ungheste. Hun vil for åben mikrofon kommentere hestene, inden hun afgiver sine karakterer.

Vil man allerede nu sikre sig de bedste pladser til unghestechampionatet, så er det lørdag den 7. marts og søndag den 8. marts, at testrytterne er på job.