Abonnementsartikel

Topbeskæring, klargøring af køkkenhaven, plæneluftning eller løvblæsning - Stihls nye KM 94 RC multimotor kan med sin robuste motorenhed med en letvægtsmotor på 4 kg og de tilhørende 11 forskellige værktøjer klare alle disse opgaver og flere til.

Den nye KM 94 RC-E er udrustet med Stihls 2-MIX motor, der bruger op mod 20 procent mindre brændstof. Motoren har desuden ErgoStart, der letter startproceduren betydeligt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Brugeren skal ikke bruge så mange kræfter for at starte motoren og slipper samtidig for de traditionelle ryk i startsnoren, hvis motoren slår tilbage, fortæller René Gjølander der er produktspecialist hos Stihl Danmark.

Den nye kombimotor er forsynet med den nye Eco speed-funktion, der tillader brugeren manuelt og trinløst at vælge præcis det omdrejningstal, der passer til opgaven og som samtidig sparer brændstof.

- Teknisk er det en enkelt og solid løsning, fordi indstillingshjulet ikke påvirker motoren direkte, men i stedet regulerer gashåndtagets vandring, fortsætter René Gjølander.

Kombimotoren er oprindeligt udviklet til professionelle faggrupper, der har alsidige udendørsopgaver. Men kombimaskinen er også et fund for haveejeren, der ønsker at være professionelt udrustet til at klare de mange forskellige opgaver, som den engagerede havemand kommer ud for.

Stihl introducerer samtidigt et nyt trimmerhoved, der er ideelt til kantbearbejdning under trange pladsforhold. Trimmeren er som udgangspunkt udstyret med tråd, men kan også udstyres med kniv til bearbejdning af sejt græs. Derved kommer udstyrsserien op på 11 forskellige stykker udstyr som omfatter følgende: 2 forskellige trimmere, fejevalse, kultivator, 2 forskellige kantskærere, buskadsklipper, hækkeklipper, børstevalse, blæseagregat samt teleskopsav.