Abonnementsartikel

Et stemningsfyldt billede af en blomstrende skovbund er udset som vinderbilledet i denne udgave af Fritidsmarkedets fotokonkurrence: Kom maj, du søde milde.

Mesteren bag billedet er Carsten von Wildenradt, der bor på en landejendom i Bylderup Bov tæt ved grænsen til Tyskland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det er jo en fin gevinst, selv om jeg ikke har så meget skov, men gør en del i brænde, siger Carsten von Wildenradt og forklarer, at hans 40 hektar er til planteavl.

Skovspillet fra har kraftige hjul og en lasteevne på op til 360 kg. Selve liggebordet til træet er forsynet med takker og kan dreje om egen akse. Kranen på skovspillet kan justeres i længden og kan desuden nemt monteres med trækspil - manuelt eller 12 volt.

Skovspillet er fra præmiesponsoren PrimusDanmark og har en værdi på 3.869 kroner inklusiv moms.

Hestebilleder søges

Heste er et tilbagevendende i Fritidsmarkedets fotokonkurrencer. Derfor skal bladets mange hesteglade læsere nu have muligheden for at vinde en praktisk præmie ved at indsende et godt hestebillede.

Gevinsten er H-Trap, som er en effektiv og giftfri fælde til bekæmpelse af klæg og hestebremser. Fælden reducerer antallet af stikfluer til et absolut minimum - helt uden brug af kemikalier. Det enkle design gør fælden let at montere samt både korrosions- og vejrbestandig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

H-Trap er 1,95 meter høj, når den er placeret i jorden og kan dække et areal på op til 100 x 100 meter. H-trap er sponsoreret af Tanaco og har en værdi på 1.499 med moms.

Du deltager i konkurrencen ved at indsende maksimalt tre billeder på Fritidsmarkedets hjemmeside. Konkurrencen løber denne gang over de to næste udgivelser af Fritidsmarkedet.