Abonnementsartikel

HCP Danmark A/S, der importerer og sælger Deutz-Fahr i Danmark, har forberedt en dyrskuekampagne med de mindste Deutz-Fahr modeller fra 62 til knapt 100 hk.

- Der kommer efterhånden flere fritidslandmænd på dyrskuerne, end dem vi til dagligt opfatter som professionelle heltidslandmænd, så vi tilpasser udstillingerne og kampagnerne til kunderne fortæller Johnny Hansen, marketingsdirektør hos HCP Danmark og fortsætter:

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Samtidig vil vi selvfølgelig også fremhæve, hvor utroligt meget traktor man kan få for pengene med de tre modeller.

Small - Agrolux

Deutz-Fahr Agrolux er en enkel, mekanisk traktor med 62 hk under motorhjelmen. Den leveres enten med sikkerhedsbøjle eller kabine alt efter behov. Det er en traktor med lige netop den størrelse, som mange hobbybrugere behøver. Når den udrustes med frontlift og/eller frontlæsser, vil Agrolux være fuldt tilstrækkelig for mange kunder.

HCP har solgt flere Agrolux til kunder fra andre grønne erhverv end lige netop landbruget.

- Anlægsgartnere, hesteopdrættere, håndværkere og flere andre har allerede benyttet sig af chancen for at købe en billig kvalitetstraktor, så der er mange forskellige dyrskuegæster, der kan bruge en Agrolux, der i øvrigt også har krybegear som standard, siger Johnny Hansen.

Medium - Agroplus

Deutz-Fahr Agroplus er en kompakt og smidig traktor med 85 hk. Udefra syner den ikke af meget med sit kompakte design, men når man sidder i kabinen er der plads til både chauffør, madpakke, termoflaske og håndværktøj i kabinen, hvor udsynet kun forstyrres af 4 hjørnestolper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agroplus har i flere år været en af HCP´s bedst sælgende modeller i Norge, hvor firmaet også har forhandlingen af Deutz-Fahr. Det skyldes ifølge Johnny Hansen dens manøvredygtighed og også, at det er en letvægter med en egenvægt på bare 3.410 kg.

- I Danmark elsker vi tunge traktorer, mens nordmændene sætter pris på en lav egenvægt på alle de traktorer, der skal arbejde rundt omkring gården med frontlæsser, til de mange interne transportopgaver og let markarbejde - det kunne godt være, vi danskere skulle overveje vores taktik, så vi ikke ødelægger gårdens befæstede arealer og de sårbare marker med tunge traktorer, når der ikke er grund til det, fortæller Johnny Hansen.

Large - Agrotron 5000C

Agrotron Serie 5 er den mindste af Deutz-Fahr´s nye traktorserier, der foreløbig tæller Serie 5, 6, 7 og snart også 9. Selve 5-serien indeholder utallige modeller, transmissionsvarianter, men til sommerens dyrskuer er den enkleste model - Agrotron 5090C. Det er en moderne allround-traktor med 85 hk, der opfylder Tier 4i miljøkraven uden AdBlue og partikelfiltre, hvilket er med til at holde driftsomkostningerne i bund.

De 2 større modeller 5100C og 5120C er også med i priskampagnen. De har henholdsvis 99 og 118 hk og er teknisk meget veludrustede for deres klasse med SenseClutch (koblingsfrit vendegear), 2-trins PowerShift, , EHR-lift, air condition, luftaffjedret sæde og meget mere.

- Man får virkeligt meget traktor for pengene, når man køber en af Agrotron 5000-serien, siger Johnny Hansen og uddyber:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den er godt udrustet, har en nyudviklet kabine med fin komfort, og så kører de to største modeller 40 km/h med stærkt reducerede motoromdrejninger, hvilket giver en væsentlig brændstofbesparelse, der ses på driftsregnskabet.

Finansiering fra 0,69 procent

For at understrege seriøsiteten i kampagnen tilbyder SDF Financial Services at finansiere de tre modeller via leasing med kun 0,69 procent rente. Det vil sige, at en fabriksny Deutz-Fahr kan fås helt nede fra et par tusind kroner om måneden, og det bør ifølge Johnny Hansen give kunderne stof til eftertanke.

- Kunderne får en ny traktor med fuld garanti, nye dæk og mere, for et beløb, der ikke er væsentligt større end en god brugt traktor, og vil om 10 år have en god, brugt og ikke særlig gammel traktor, siger Johnny Hansen.