Abonnementsartikel

De fleste hundeejere er overbeviste om, at netop deres hund er helt særlig sød. Men hvad synes resten Danmark ? Store Hestedag, en event der også huser en stor hundeudstilling, har i år sat sig for at finde Danmarks sødeste hund ud af de cirka 550.000 hunde, der findes i Danmark. I Danmarks sødeste Hund er der højt til loftet, og alle slags hunde i alle aldre, former og farver er velkommen.

Online konkurrence

På Store Hestedags facebookside kan alle hundeejere, fra den 5. august, uploade et foto af deres hund. Den hund, der af facebookbrugerne bedømmes som Danmarks Sødeste Hund med flest likes, præmieres med et flot diplom og VIP-adgang til Store Hestedag lørdag den 5. september. Konkurrencen slutter den 24. august, hvorefter vinderen får besked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvad er Store Hestedag?

Store Hestedag er Danmarks største udendørs heste- og hunde arrangement. Mere end 150 stande med salg til hest, hund og ejere, 20.000 gæster, 1500 heste og hunde skaber sammen den unikke stemning og fællesskab der er på pladsen. Store Hestedag finder i år sted for 12. gang på Roskilde Dyrskueplads, den første weekend i september, 5. og 6. september. Se mere på storehestedag.dk.