Abonnementsartikel

Anlægsgartner Helle Bøggild - Bøggild Have & Anlæg fra Kalundborg - fortryder næppe, at hun i forbindelse med Have & Landskab 2015 deltog i en konkurrence fra Grøn Teknik/Ifor Williams med en maskintrailer på højkant. Det var nemlig Helle Bøggilds navn, der kom op af hatten, da vinderen forleden blev trukket.

Præmien er en model GP 126 fra Ifor Williams, en holdbar og solid 2-akslet maskintrailer med en lasteevne på godt 2.700 kg. Der er tale om en trailer med fuldsvejst chassis med integrerede sider, og konstruktionen er varmegalvaniseret. Hele herligheden har en værdi af 56.750 kroner.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Jeg er superglad - først og fremmest over at vinde i det hele taget, men også fordi vi faktisk står og mangler en ekstra trailer. Der er godt gang i butikken, og vi skal have fragtet blandt andet minilæsser, pladestamper og minidumper ud til de steder, hvor vi er i gang med nye spændende haveprojekter, fortæller hun.

Virksomhed i vækst

Bøggild Have & Anlæg har foruden Helle Bøge selv fire anlægsgartnere samt en voksenlærling i medarbejderstaben. Virksomheden har nu ti år på bagen og arbejder primært i og omkring Kalundborg.

- Vi laver stort set alt tænkeligt i haver, og desuden tegner vi selv løsningerne for kunderne. Det går rigtig godt, og vi har virkelig travlt i øjeblikket. En anlægsgartner i vækst kan altid bruge en ny maskintrailer, smiler hun.

Den glade vinder afhentede onsdag sin præmie hos Ifor Williams.

- Vi ønsker naturligvis Helle Bøggild et stort tillykke med præmien. Og samtidig takker vi alle de mange, der har deltaget i konkurrencen, siger markedschef Martin Vang Kristiansen fra Ifor Williams.