Abonnementsartikel

Den danske brændeovnsproducent Aduro lancerer nu websitet www.viden.aduro.dk, der samler brugbar viden til både nuværende og potentielle brændeovnsejere. På sitet deler virksomheden informationer og spændende artikler om brænde, brændeovne og fyring.

Sitet er en stor online-satsning, der skal give brugerne gode oplevelser med deres brændeovne og hyggelige timer i den kolde tid vi går i møde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- I en brændeovn fra Aduro er design og funktionalitet helt i top, så ovnen er nem at betjene. Men vi ved, at for at vores kunder skal få succes med deres brændeovn, skal alt rundt om ovnen også fungere. Skorstenen skal virke optimalt, brændet skal være tørt, og man skal vide, hvordan man tænder op på den rigtige måde. Derfor har vi lavet et videns-site, hvor vi deler viden og giver gode råd. På den måde kan vi nå ud til brændeovnsejerne og hjælpe dem godt på vej, siger administrerende direktør i Aduro, Christian Skovbo, i en pressemeddelelse.

Tættere på brugerne

På viden.aduro.dk bydes brugerne indenfor i et univers med flotte billeder, brugbare videoer og brugerinvolvering.

-Videnssitet er ikke en salgskanal for Aduro, men et sted, hvor vi kan komme tættere på slutbrugerne og give gode tips og tricks. For eksempel har vi udviklet beregnere, hvor brugerne nemt kan se, om det kan betale sig for dem at anskaffe en brændeovn eller udskifte den, de har derhjemme. Du kan se videoer om, hvordan du hugger brænde eller tjekker, om dit brænde er tørt nok, siger Christian Skovbo.

Investerer i produktudvikling

Aduro er leverandør af kvalitetsbrændeovne i et enkelt og stilrent design både i Danmark og i udlandet. I Europa er der installeret flere end 200.000 Aduro brændeovne.

Aduro investerer meget i innovation og produktudvikling med det formål at gøre det lettere for brugerne at få det optimale ud af brændeovnen. Ren forbrænding og effektiv udnyttelse af brændet er i fokus.