Abonnementsartikel

Den danske flishuggerproducent, Linddana A/S, har for nylig fået anerkendt virksomhedens arbejds- og produktionsprocesser med et Conformity of Production-certifikat, som betyder, at virksomheden opfylder en række standarder i produktionen.

- Vi er glade for at blive bekræftet i, at vi har en ensartet og kvalitetssikret produktion, der fungerer, udtaler Morten Bøgetoft Thomsen, administrerende direktør hos Linddana A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Virksomheden producerer TP Flishuggere, som eksporteres til det meste af verden.

- Isoleret set er Conformity of Production (CoP) certifikatet ikke et komplet kvalitetsstempel, men hele processen har været brugbar for os og givet anledning til at for at få trimmet og standardiseret nogle af vores arbejdsprocesser, forklarer Morten Bøgetoft Thomsen.

Kvalitetshåndbog og kontrolplaner

CoP-certifikatet, der dækker virksomhedens flishuggere på trailerchassis, er opnået ved at påvise ensartethed og imødekommelse af standarder i produktionen gennem bl.a. en kvalitetshåndbog og kontrolplaner.

CoP-certificeringen understreger en systematik i produktionen og processer for sporbarhed og procedure for tilbagekaldelse.

Forud for CoP-certificeringen har Linddana for år tilbage implementeret TÜV- og EU-typegodkendelse af firmaets trailerflishuggere.