Abonnementsartikel

Uanset om man holder mest af dyr eller maskiner, så er der masser at glæde sig over på Landsskuet i Herning, når porten bliver slået på vid gab på torsdag den 30. juni.Og der både til de store og små indenfor begge kategorier.

Forhandleren Farmas præsenterer således verdens stærkeste og største serieproducerede mejetærsker. Den hedder New Holland CR10.90, vejer 20 ton og har en motor, der yder 653 HK. Mejetærskeren, der er på vej ud til en kunde og årets høst efter Landsskuet, har sat en ny rekord for mest hvede høstet på otte timer og er dermed endt i Guinness Rekordbog.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I den mindre afdeling deltager Dansk Hamster Forening i år for første gang på Landsskuet i Herning, hvor besøgende i stald 23 vil få mulighed for at få et indblik i hold af hamstere - og hobbyen omkring den.

Der vil være mulighed for at se et bredt udsnit af de forskellige arter og varianter, fra den hurtige lille Roborovskis, til den langhårede guldhamster - og den vinterhvide, der kan skifte farve om vinteren. Mød blandt andet foreningens champions og show-vindere.