Abonnementsartikel

Onsdag d. 24. og torsdag d. 25. august er to spændende dage for den grønne branche. Det er nemlig her, den helt nye messe, Maskiner under Broen, skal stå sin prøve. Og nu, hvor messen er i gang, kunne de mange udstillere ikke have bedt om bedre vejr: Blå himmel og - næsten - blankt bælt.

For selv om en messe primært skabes af udstillernes og de besøgendes engagement, så spiller beliggenheden ud til Lillebælt en ikke uvæsentlig rolle - især under de aktuelle vejrforhold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Om det er vejret og beliggenheden, der gør det, er ikke til at sige, men rundt om på standene hersker der generelt optimisme. Her står et bredt udsnit af den grønne branche klar med et væld af maskiner, som strækker sig fra alt lige fra førerløse græsklippere og redskabsbærere til fejemaskiner og minigravere.

Oplægget er i orden, og så er det bare om at håbe på, at der kommer rigeligt med gæster i løbet af de to dage. På forhånd har arrangørerne defineret et mål i omegnen af 4.000-5.000 besøgende, men uanset det endelige udfald, vil messen med sikkerhed gentages i 2018.