Abonnementsartikel

Jægere befinder sig ofte i naturen i lang tid af gangen - i både kulde og varme. Den rigtige beklædning er derfor af afgørende betydning for muligheden for dels at holde sig i ro i lang tid ad gangen uden at fryse, men også for at kunne slippe af med varme og fugt, når det er nødvendigt.

Er man ude i længere tid af gangen, er det ikek altid muligt at tage skiftetøj med. Jakke og bukser kan som regel bruges flere dage i træk, men de fleste rynker nok lidt på næsen, når det handler om den inderste beklædning, undertøjet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Men her er der godt nyt; undertøj lavet af bambusmateriale.

- Bambus er et fantastisk materiale. Det holder ikke på fugt, og bambus har en absorberende effekt samt antibakterielle egenskaber, så man kan have det på i flere dage i træk, uden at det kommer til at lugte, fortæller Lars Nyholm fra dejagtglade.dk, som forhandler bambusundertøjet fra Deerhunter.

- Jeg har været på jagtture i Tyskland, hvor jeg har haft bambusundertøjet på i både tre og fire dage uden problemer, siger han.

Ud over at være antibakterielt er fordelen ved bambus, at stoffet lader fugt slippe igennem, så man holder sig tør i varmt vejr.