Abonnementsartikel

Det er ikke hver dag, man støder på verdensnyheder, men ifølge distributøren Witt A/S er det ikke desto mindre, hvad der er tale om her. Nyheden hedder Haier Duo, og det er verdens første vaskemaskine med to tromler - af forskellig størrelse og placeret oven på hinanden.

Begge tromler fungerer fuldstændig uafhængigt af hinanden, så man kan vaske håndklæder på 60 grader i den ene tromle, samtidig med at silkeblusen snurrer rundt på 30 grader i den anden tromle. I alt kan man vaske op til 12 kg ad gangen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Hver tromle har sit eget sæt af programmer, henholdsvis 12 (øverste tromle) og 18 vaskeprogrammer (nederste tromle), seks forskellige pletbehandlingsprogrammer og en specialdesignet tromle, der er ekstra skånsom mod tøjet. Alt sammen betjent på et stort prisbelønnet touch-kontrolpanel.

Spar plads, tid og energi

Vaskemaskinen fra Haier er smal, blot 60 cm bred, 128 cm høj og med kun et afløb sparer du plads og energi, da Haier Duo-vaskemaskinen har et relativt lavt energiforbrug på A -30 procent. Og ikke mindst sparer du tid.Ifølge pressemeddelelsen fra Witt, kan man ved 220 vaske på et år spare en hel måned i ventetid.