Abonnementsartikel

For mange campister er det en kedelig dag, når de må erkende, at det er slut for denne sæson. Det er forbundet med lidt vemod, at skulle sige farvel til det frie campingliv, turene eller den faste tilbagevenden til forteltet og vognen på campingpladsen.

Men sådan behøver det ifølge Isabella A/S ikke være. Firmaet har udviklet en række helårstelte i et forsøg på at indfri forventningerne hos de efterhånden flere og flere, der ikke vil have, at sæsonen slutter, når bladene falder af træerne. I de senere år er campingsæsonen sluttet senere og startet tidligere.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Camping hele året

Isabella har flere modeller af helårstelte som Universal 360 og 420 Coal, der med tilbehør som vintersikring, stormsikring og termotag er lavet til at skabe god campingkomfort for dem, der ikke kan få nok af det frie liv som campister. Dertil kommer en lang række andre produkter, der kan sikre gode campingoplevelser hele året, for eksempel lamper, der med den nye LED- teknologi kan være tændt hele aftenen med et minimalt strømforbrug.

Helårscamping kræver lidt mere

Vintercamping er oplagt med et fortelt, der er bygget til det, men vintercamping kræver alt andet lige lidt mere forberedelse end camping i højsæsonen. Pakkelisten og forberedelserne ser lidt anderledes ud. For eksempel er vinterdæk på campingvognen et must, hvis man kører til Sverige i vinterperioden. Bilens batteri og eventuelt ekstra batterier skal tjekkes. Bikinien skal erstattes med dynejakker og gode varme dyner er et must. Med et fortelt, der er bygget til at være ude hele året og en gennemtænkt pakkeliste, har man alle muligheder for at sikre sig alle campinglivets glæder, også selvom vejrudsigten siger "bliv hjemme", skriver Isabella i en pressemeddelelse.