Abonnementsartikel

Milwaukee præsenterer nu firmaets nye M12 -batterier, det kompakte 3,0 Ah samt 6,0 Ah med større kapacitet. I en pressemeddelelse lover Milwaukee tre gange længere driftstid, 20 procent mere kraft og dobbelt så lang levetid som standard litium-ion batterier. De nye batterier er fuldt kompatible med samtlige produkter i firmaets eget M12-system, der i øjeblikket omfatter mere end 65 værktøjer.

- Vores stærke ønske om at udfordre konventionel tænkning med bærbare versioner af større værktøj og udvikle mere effektive batteridrevne versioner af traditionelt elværktøj har gjort vores M12?-system til det største og mest innovative, kompakte system i verden, siger Thomas Møller, Trade Product Manager for Milwaukee Tools.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med lanceringen af de nye M12-batterier viderefører vi vores ledende position i systemet ved at være den første, som udvikler teknologien, så de kompakte 3,0 Ah- og 6,0 Ah batterier kan bruges i et 12 V-system, siger Thomas Møller.

Kan arbejde ved minus 20 grader

M12 Redlithium-Ion 3,0- og 6,0 Ah batterierne kan arbejde ved temperaturer under -20 °C. De styres af Milwaukees Redlink-elektronik og har overbelastnings-beskyttelse, så det værktøjet ikke beskadiges i krævende situationer, mens afladningsbeskyttelsen forhindrer skade på batteriets celler. Temperaturstyringssystemet og den individuelle celleovervågning giver batteriet maksimal levetid.

Begge de nye batterier sælges som tilbehør, fås i forskellige batterikits og kan bruges til tilpassede M12-sæt.