Abonnementsartikel

Fra værktøjsproducenten Milwaukee kommer nu en nye M18 Fuel 254 mm kap-/geringssav. Den drives af et enkelt 18 V batteri og er fuldt kompatibel med hele firmaets M18-system.

- I dag udgør kap-/geringssave med ledning klart størstedelen af markedet, fordi der reelt ikke har været et batteridrevet alternativ, der fuldt ud kan erstatte kraften og kapaciteten fra en elektrisk kap-/geringssav, siger Thomas Møller, produktchef for Milwaukee Tool.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Masser af kræfter

Den nye M18 FMS254 geringssav har blandt andet 146 mm lodret kapacitet til gennemsavning af kraftige bundstykker samt 91 mm x 281 mm vandret kapacitet til skæring af trappetrin og større materialer.

Saven har en smigkapacitet på 48 grader mod venstre og højre med ni smigstop. Den justerbare geringslås i rustfrit stål med faste 11 stop giver et geringsområde på 50 grader mod venstre og 60 grader mod højre. Brugeren kan derudover låse vinklen frit uden for de faste stop.

Den nye M18 Fuel kap-/geringssav yder 4000 omdrejninger i minuttet og kommer med en kulfrie Milwaukee Powerstate-motor, og den kan ifølge producenten den levere op til 400 gennemskæringer på en enkelt opladning.

Med en vægt på kun 20,0 kg og indbyggede bærehåndtag på toppen og på siden kan brugeren tage maskinen med sig, uanset hvor arbejdet kræver det.