Abonnementsartikel

Nu kan kædesaven sættes på hårdt arbejde med træfældning, afgrening og andre opgaver - med langt mere komfort for brugeren og omgivelserne end en traditionel motorsav. Makitas nye akku-kædesav har kræfterne til at klare det hele og sænker lydniveauet til 87,7 dB(A). Samtidig betyder det lave vibrationsniveau på 5,3 m/s, at saven er mere behagelig at bruge i længere tid.

Li-Ion batteriernes 2x18 V har en kapacitet på op til 5 Amperetimer, hvilket giver mulighed for at arbejde i længere tid ad gangen. 5,0 Ah batterierne oplades på under 45 minutter, så det er muligt at arbejde non-stop med to sæt batterier.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

En kædesav til professionelle

Makita DUC353Z er en økonomisk kædesav til professionelle. Snitlængden på 35 cm og kædehastigheden på 20 m/s, og savens ergonomiske udformning og lave vægt på 5,3 kg letter arbejdet for brugeren.

Den miljøvenlige el-motor betyder, at man slipper for udstødningsgas, og kædesaven er udstyret med sikkerhedsforanstaltninger som kickback-bremse og elektronisk kædebremse. Samtidig gør automatisk kædesmøring og værktøjsfrit kædeskift saven nem at servicere.