Abonnementsartikel

Producenten Robomow præsenterer sin nyeste serie af robotplæneklippere - RX-serien.

Den nye, kompakte plæneklipper står ifølge Robomow ikke tilbage for sine succesfulde forgængere, RS og RC-modellerne. Den nye RX-model kan klippe både de helt små frimærker og op til plæner på 200 m2. Under optimale forhold endda helt op til 300 m2.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lille og kompakt

De små Robomow RX-modeller er ifølge en pressemeddelelse fra Robomow spækket med den nyeste teknologi. Robotten er forhjulstrukket og er med sin svævende front og bagsideglider både lille, hurtig og manøvredygtig.

De små Robomow RX-modeller er spækket med den nyeste teknologi. Robotten er forhjulstrukket og er med sin svævende front og bagsideglider både lille, hurtig og manøvredygtig.

Den nye RX-serie er firmaets mindste robotplæneklipper til dato, og den betjenes med en enkelt knap og et program, der tager under en time at installere.

Maskinerne har fjederophængt klippesystem, en unik, der glider giver maksimal manøvredygtighed og fungerer som erstatning for fronthjul, børnesikring og så kommer den med en ekstern ladestation, der kan installeres uden for plænen.

To modeller

RX-sortimentet består af to modeller: Robomow RX20, der anbefales til plæner på 0-200 m2 - under maksimale forhold kan den dog nå op på 300 m2. og Robomow RX12, der anbefales til plæner på 0-150 m2. Under maksimale forhold kan denne model nå op på 250 m2.