Abonnementsartikel

Ifølge Terrasseproducenten Dolle Nordic er det første gang i Norden, at der lanceres et belægningssystem til eksempelvis terrassen eller altanen med patenteret klik-montage uden synlige skruer.

i-Clips er navnet på et nyt belægningssystem til terrassen, altanen eller anden belægning, der kan monteres ved hjælp af ganske få klik, uden brug af skruer og alt for meget værktøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det særlige ved i-Clips er, at det nu er muligt at bygge en terrasse eller altan med skruefrie brædder, som for det første er utrolig lette at lægge og dernæst efterlader et mere stilrent finish. Systemet optimerer arbejdsgangen uden at gå på kompromis med kvaliteten, fortæller Christian Reimer, som er adm. direktør i Dolle Nordic.

Kører på skinner

i-Clips består af en aluminiumsskinne og belægning i både træ og komposit. Belægningen klikkes fast til systemets aluminiumsskinner, som automatisk sikrer den korrekte afstand mellem brædderne ved hjælp af de præmonterede clips. Det sparer håndværkernes tid, og i det hele taget er det en stor del af Dolle Nordics vision at tilbyde simple og brugervenlige produkter:

- Vi har med i-Clips taget skridtet videre fra vores patenterede lofttrappeteknologi ClickFix og tilbyder nu også belægning med klik-montage. i-Clips har på samme måde et patenteret system, siger Christian Reimer.

Nem afmontering

En anden fordel ved i-Clips er, at det nu også er muligt at afmontere brædderne ved hjælp af de medfølgende afmonteringsnøgler.

- Som en del af i-Clips-konceptet er det også enkelt at afmontere belægningen ved hjælp af systemets afmonteringsnøgler. Det er praktisk, hvis man nu har tabt noget mellem brædderne, skal flytte eller måske vil udskifte brædderne til fordel for en ny træsort, siger Christian Reimer.