Abonnementsartikel

Både maskiner og husdyr fra hele landet vil strømme til Herning den 29. juni til 1. juli, når Landsskuet 2017 afvikles på Landsskuepladsen ved MCH Herning.

- På nuværende tidspunkt plejer vi fortsat at have god plads til nye udstillere, men både tidligere og nye udstillere har for længst bestilt så meget standplads, at vi snart må melde udsolgt. Det vidner om optimisme i landbrugserhvervet og en stor opbakning til Landsskuet, siger Mads Fjordside, daglig leder af Landsskuet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Masser af heste og køer

Han glæder sig også over, at tilmeldingerne til dyreudstillingen er lige så markant. Det er i første omgang især fra hesteavlere, da tilmeldingsfristen for heste allerede er den 1. maj. Kvæg skal først være tilmeldt den 22. maj, men malkekvægsbesætninger skal dog sørge for at være tilmeldt tankmælksprøver med besætningsnummer senest den 9. maj.

- Da Landsskuet i år fejrer 25 års jubilæum som afløser for det historiske Ungskue, er vi særligt glade for, at vi med både en fyldt Landsskueplads og fyldt stalde kan vise alle de bedste sider af dansk landbrug, siger Mads Fjordside.