Websitet anvender cookies og lokal lagring bl.a. for at huske dine indstillinger og til statistik.
Ved at bruge sitet accepterer du dette.   Læs mere

OK

Publikum kårer Årets Bænk

Af Fritidsmarkedet -

  • 96092_1.jpg
  • 96092_2.jpg

Del artiklen:

For første gang nogensinde vil Nordeuropas største grønne fagudstilling, Have & Landskab, uddele Publikumsprisen,

For første gang nogensinde vil Have & Landskab uddele Publikumsprisen. Prisen vil - som navnet antyder - blive tildelt på baggrund af en afstemning blandt de mere end 10.000 besøgende. I år vil konkurrencen gå ud på at kåre

"Årets bænk".

Her vil valget stå mellem et bredt udvalg af bænke, som branchens spydspidser blandt Have & Landskabs udstillere af byrumsinventar har valgt at lade kæmpe om publikums gunst.

Vinderbænken vil blive kåret til en officiel ceremoni på udstillingens sidste dag - fredag den 1, september.

Ikke en tilfældighed

At den første tildeling af Publikumsprisen fokuserer netop på bænken, er ingen tilfældighed, understreger Have & Landskabs formand, adjungeret professor ved Københavns Universitet, Palle Kristoffersen:

- Bænke er noget af det væsentligste terræninventar vi overhovedet har. De er med til at nyttiggøre vores grønne anlæg, og enhver fra ældre til børnehavebørn søger naturligt mod bænkene. Desuden er bænke jo en stor post i eksempelvis et kommunalt budget, og det er en vigtig beslutning at købe nyt. Den beslutning vil vi gerne kvalificere på Have & Landskab '17. Med Publikumsprisen inddrager vi derfor de besøgende og beder dem om at tage stilling. På den måde er de ikke længere "turister" på udstillingen, men må gå et spadestik dybere og afgøre med sig selv, hvad de rent faktisk mener," siger Palle Kristoffersen, der selv har tre kriterier for en god bænk.

- Den skal være pæn, den skal være god at sidde på og så skal den være driftsvenlig.

Den udstiller som vinder Publikumsprisen vil foruden æren og stor pressedækning også modtage en indgraveret pokal, mens alle publikummer der afgiver deres stemme vil deltage i lodtrækningen om en endnu ikke fastlagt, men imponerende gave.

boa

Læsernes egne billeder

Stem, bestem og del. Send dit bedste billede til os og vær med i konkurrencen om:
Konkurrence billede

 

Se flere

Læs Fritidsmarkedet på

Læs maskinbladet på desktop

Desktop

Læs maskinbladet på tablet og smartphone

Tablet & smartphone

Læs maskinbladet på nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Læs maskinbladet på print og iPaper

Print og iPaper

reklame